C -Cristal- Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2018 #1 Dark DK-HD-AHDMIXVGA2 HDMI to VGA SES Aktif Dönüştürücü Bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı? Ayrıca kullanan arkadaşlar varsa görüntü kaybı vb gibi şeyler var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2018
Dark DK-HD-AHDMIXVGA2 HDMI to VGA SES Aktif Dönüştürücü Bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı? Ayrıca kullanan arkadaşlar varsa görüntü kaybı vb gibi şeyler var mı ?
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 3 Ekim 2018 #2 Dark markasının çeviricilerini tavsiye eden çok gördüm. Youtubeda bir sürü videosu da var. Aktif dönüştürücü olduğu sürece pek sıkıntı çıkaracağıını sanmam.
Dark markasının çeviricilerini tavsiye eden çok gördüm. Youtubeda bir sürü videosu da var. Aktif dönüştürücü olduğu sürece pek sıkıntı çıkaracağıını sanmam.
M mustafas03 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2018 #3 Aktif dönüştürücü olduğu sürece herhangi bir sıkıntı olmaz.
BeyazıtCLK Hectopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 276 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2018 #4 Görüntü tam istediğin netlikte olmayabilir. Bende kullandım çok hoş değil