MSI GTX 1050 TI Sistem Toplama

Önerdiğim PSU kalitelidir. O kasanın şeklinden başka bir özelliği yok bence. İncelemelerine baktım. Beni tatmin etmedi.

Onun dışında, benim attığım belleğin fiyatı çok ucuz. Acayip bir indirime gidilmiş. Bu fiyata kaçmaz. Senin attığın bellek kalitelidir bu arada. O konuda bir sıkıntı yok.

MSI genel olarak, Ryzen serisinde pek önerilmedi. En çok problem çıkartan üretici olmuş. Attığım anakart ile ilgili kronik bir sorun yok. Sizin attığınıza göre üzerinde daha fazla özellik barındırıyor. En basitinden, USB 3.0 portlarının sayısı daha fazla.

Önerdiğim PSU kalitelidir. O kasanın şeklinden başka bir özelliği yok bence. İncelemelerine baktım. Beni tatmin etmedi.

Onun dışında, benim attığım belleğin fiyatı çok ucuz. Acayip bir indirime gidilmiş. Bu fiyata kaçmaz. Senin attığın bellek kalitelidir bu arada. O konuda bir sıkıntı yok.

MSI genel olarak, Ryzen serisinde pek önerilmedi. En çok problem çıkartan üretici olmuş. Attığım anakart ile ilgili kronik bir sorun yok. Sizin attığınıza göre üzerinde daha fazla özellik barındırıyor. En basitinden, USB 3.0 portlarının sayısı daha fazla.
Hocam o bellek stokta olmadığı için o fiyatta.

Hocam yardımların için sağol kafanı şişirdim kusura bakma. Bir sorum daha olacak. Gtx 1050ti’ın MSI olması herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi bu durumda yoksa sadece anakarta özgü bir durum mu bu?

Hocam yardımların için sağol kafanı şişirdim kusura bakma. Bir sorum daha olacak. Gtx 1050ti’ın MSI olması herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi bu durumda yoksa sadece anakarta özgü bir durum mu bu?

Anakarta özgü bir durum. Bu arada kafamı şişirmedin. İstediğini sorabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Ama o bellek stokta yokmuş yahu. Planlar değişecek bu durumda. Ayarlamayı tekrar yapabilirim istersen.

• R3 1200 3.1GHz 8MB İşlemci
  • ASRock AB350M/Asus B350M-K Anakart
  • Team 8GB 2666MHz DDR4 RAM
  • Dark Sub-Zero Kasa
  • High Power 500W 80+ PSU
Burayı 1600₺'ye alabirsiniz.

Sinerji, Nanokatalog ve İtopya isimli mağazalardan almanızı öneririm.

Üstad senin de yorumlarını bekliyorum.

Bu durumda sistemi bu parçalarla revize ediyorum. Elimdeki GTX 1050ti ile birlikte. İkinci el parçaları alan bir yer var mı bildiğiniz. Eski kasa, ram, psu ve işlemcimi verebileceğim? @Oreki @Neko Yardımlarınınız için çok teşekkür ederim. Biraz daha limit yükselterek ram'i 2 adet alarak 16 yapmam ekstra kazandırır mı bana bu aşamada?

Dosya Ekleri

• serc.PNG
    serc.PNG
    20,8 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı