Satılık/Takas MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB

GALAX GTX 1060 EX-OC var 4 yıllık. Tertemiz ve madencilik yapmadan kullandım. Eylül gibi sistem alacağım. O zaman sattığımda 1200 liradan aldığımı kartı 900 maksimum 1000 liradan çıkartacağım elimden. En büyük sıkıntılarımızdan bir şeyler düzelmiyor. Üstüne fırsatçısı da bitmiyor. İyi sosyaller.
Sen adamsın kardeşim.

Duyar kasan birisi de gelmiş;) 1650S'in sıfırı ve garantilisi daha ucuz. Sahibinden piyasasından herkes yakınır ama ikinci el satmaya gelince herkes orayı referans alır. Hayırlı satışlar.
Hocam ben öyle bir izlenim uyandırdım ise kusuruma bakmayın. Birkaç aydır sürekli inceliyorum. Bazen insanların akılsız yerine konulduğunu düşünüyorum. Ayrıca ikinci ele bakış açımız tamamen saçma. İnsanlar aldığım en kötü birazcık ucuza çıkarır yenisi alırım kafasıyla hareket ediyor.

Galax GTX 1060 ex-OC var 4 yıllık. Tertemiz ve madencilik yapmadan kullandım. Eylül gibi sistem alacağım. O zaman sattığımda 1200 liradan aldığımı kartı 900 maksimum 1000 liradan çıkartacağım elimden. En büyük sıkıntılarımızdan bir şeyler düzelmiyor. Üstüne fırsatçısı da bitmiyor. İyi sosyaller.
Adamsınız :D.

Fiyatı revize etmenizi öneririm.
0, daha güncel, garantili, isme faturalı, 1060 performansını geçiyor ve daha ucuz.

Duyar kasan birisi de gelmiş;) 1650S'in sıfırı ve garantilisi daha ucuz. Sahibinden piyasasından herkes yakınır ama ikinci el satmaya gelince herkes orayı referans alır. Hayırlı satışlar.
Böyle insanlardan bıktım artık hocam ya. Herif RX 550'ye 900TL RX 570 Mining Edition'a 2250TL fiyat yazmış. Çıldırmak üzereyim. 2 Haftadır ne RX 560 ne GTX 1050 bulabildim. En sonunda gidip Aliexpress'den 470 alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı