MSI GTX 1080 için monitör tavsiyesi

cavoribase

Hectopat
Arkadaşlar ekran kartım bu, 2K 144 Hz bir monitör düşünüyordum ama fiyatlar çok uçtu. Bunun yerine FULL HD 144 Hz bir monitör mü önerirsiniz yoksa 2K 60 Hz, 75 Hz gibi bir tercih mi yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2K monitör alınmalı. 144 Hz iyi olacaktır, biraz beklemenizi öneririm. Almışken 144 Hz olmalı.

Kardeşim merhaba ben de aynı özelliklere sahibim benim açtığım konuya bakabilirsin.
GTX 1080 İçin Asus VG248QE vs Viewsonic XG2402
Arkadaşlar ekran kartım bu, 2K 144 Hz bir monitör düşünüyordum ama fiyatlar çok uçtu. Bunun yerine FULL HD 144 Hz bir monitör mü önerirsiniz yoksa 2K 60 Hz, 75 Hz gibi bir tercih mi yapmalıyım?
2k 75 hz dünyada mevcut değil, ben 2 hafta önce AOC AGON agon ag241qx modelini aldım bu arada benim de ekran kartım gtx 1080. O yüzden kesinlikle 2k almanı tavsiye ederim ayrıca aldığım mönitör 2k 144hz 1ms. İzlenimlerime göre bu mönitöre 720 p bir monitörden geçtim eski monitörüme göre gerçekten BAYA bir fark var 1080p dersen eğer kuzenimde Asus laptop var onun ekranı 1080p yanyana oynarken cidden renk olsun görüntü olsun baya bir fark var. Bu arada 1080 her oyunu 2k da oynatmaz diyorsan sana fps değerlerimi veriyim. Cs:GO panorama güncellemesi ile her şey ultra 2k da en az 250 fps, PUBG 2k her şey ultra çimenler çok düşük 70-95 arası fps alıyorum ve ekran kartrımın sıcaklığının 75 i geçtiğini görmedim. i7 8700k ile 240mm sıvı soğutma kullanıyorum ve işlemcimin sıcaklığı 70 i geçmiyor. Bu arada sıcaklık değerlerine nerden baktığımı sorar isen işlemcime CoreTemp'ten eğer ekran kartın MSI ise ekran kartına da MSI afterburner programından bakabilirsin. Bu kadar yazdım alırım bi beğenini :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı