Satılık MSI GTX 1660 Super Gaming X

• Konuyu başlatan vnd3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 549
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Daha fazla  
Meslek
Bölge Yöneticisi
Kartın ilk sahibiyim. Adıma faturalı Sinerji bilgisayardan 16.01.2020 tarihinde alınmıştır. Kutusu mevcuttur. FPS oyunları oynadığım için hiçbir zaman ağır yüke girmemiştir.
FurMark ve GPU-Z sonuçlarını ekliyorum. Üst seviye bir karta geçtiğim için satmaktayım. 30 dakikalık test sonuçları aşağıdadır.
Kartın görselini cumartesi günü yeni kart geldikten sonra ekleyeceğim. Cumartesi gününe kadar istediğiniz testi talep edebilirsiniz.

Kart en yüksek 68.3 derece, fan hızı %44'e çıkmıştır. (25 derece oda sıcaklığında test edilmiştir.)
Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Fiyat: 3000 TL

Pazarlık payı var mıdır? Forumda garantili 1660S'yi 2.5K'ya satan var. Girip bakabilirsiniz.
Merhaba, ben sarı siteyi baz aldım fiyatlandırırken, o nedenle piyasadan pek haberim yok. Link atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba, ben sarı siteyi baz aldım fiyatlandırırken, o nedenle piyasadan pek haberim yok. Link atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Galax almak yerine Gaming X almak isteyen illa ki olacaktır ilan fiyatını düşürmeni tavsiye etmem. 200-300 TL pazarlık payı bırakabilirsin.

2.5K'ya Dolap, Sahibinden GeT gibi yerlerden satmak istersen alırım. Diğer arkadaşa da dedim, kabul etmedi. Havale istiyor önce. Güvenemediğimden almadım.

2.5K'ya Dolap, Sahibinden GeT gibi yerlerden satmak istersen alırım. Diğer arkadaşa da dedim, kabul etmedi. Havale istiyor önce. Güvenemediğimden almadım.
GeT ile 3000 liradan 3 kişiye satmadım. Alıcıyı koruduğu kadar satıcıyı da korusaydı GeT sistemi o zaman düşünebilirdim. Havale sonrası kargo düşünürseniz yazabilirsiniz 2800 liradan. Referanslarım mevcut.

GeT ile 3000 liradan 3 kişiye satmadım. Alıcıyı koruduğu kadar satıcıyı da korusaydı GeT sistemi o zaman düşünebilirdim. Havale sonrası kargo düşünürseniz yazabilirsiniz 2800 liradan. Referanslarım mevcut.
Size havale gönderdiğimde beni kim koruyacak?
Ürünü teslim etmeden önce videoya çekebilirsiniz.
Sitemim size karşı değil ama bugüne kadar hiç dolandırılmadım, parayı hiç önden göndermediğim için.

Sitemim size karşı değil ama bugüne kadar hiç dolandırılmadım, parayı hiç önden göndermediğim için.
Ben de parayı hiç önden almadan kimseye ürün göndermedim. Şartlarımız birbirimize uymuyorsa şartların uyduğu insanlarla alışveriş gerçekleştireceğiz.

Bu şekilde kart bulmanız ve bu fiyata bulmanız gerçekten zor. Ya yaşadığınız şehirde bulup elden alacaksınız ya da ucuza get ilanı bakacaksınız sürekli. Burada satıcı da haklı çünkü bu distemler satıcıyı korumuyor. Satıcının referansı varsa bu kadar kafaya takmayın bence ama tabii siz bilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı