E Ege Garip Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 2 30 Temmuz 2019 #1 Ekran kartımın fani ikide bir duruyor. Bilgisayar bu gün geldi kendim monte ettim. Ayrıca markası MSI GTX 1660 Ti Armor. Yardımcı olun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2019
Ekran kartımın fani ikide bir duruyor. Bilgisayar bu gün geldi kendim monte ettim. Ayrıca markası MSI GTX 1660 Ti Armor. Yardımcı olun lütfen.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 30 Temmuz 2019 #2 Güncel ekran kartları yük altında değilken fanlarını çalıştırmıyor ve gereksiz gürültüyü engelliyor. 5-10 dakika yüksek grafikli bir oyun oynayın ve çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Yine çalışmıyorsa servisle görüşmenizde yarar var. Artı 0 Eksi
Güncel ekran kartları yük altında değilken fanlarını çalıştırmıyor ve gereksiz gürültüyü engelliyor. 5-10 dakika yüksek grafikli bir oyun oynayın ve çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Yine çalışmıyorsa servisle görüşmenizde yarar var.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.197 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 30 Temmuz 2019 #3 Ege Garip dedi: Ekran kartımın fani ikide bir duruyor. Bilgisayar bu gün geldi kendim monte ettim. Ayrıca markası MSI GTX 1660 Ti Armor. Yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ekran kartı belli bir sıcaklığa ulaşmadan fanlar dönmüyor olabilir. MSI Afterburner programı ile custom fan ayarları yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ege Garip dedi: Ekran kartımın fani ikide bir duruyor. Bilgisayar bu gün geldi kendim monte ettim. Ayrıca markası MSI GTX 1660 Ti Armor. Yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ekran kartı belli bir sıcaklığa ulaşmadan fanlar dönmüyor olabilir. MSI Afterburner programı ile custom fan ayarları yapabilirsiniz.
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.973 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Temmuz 2019 #4 60 derecenin üzerinde çalışır. Yük gerektiren bir oyuna girdiğinde çalıştığını göreceksin. Artı 0 Eksi