7000 lira bütçeniz var ise 6600-6700 XT, 3060-3060 Ti bekleyin bence. İndirimlerde bu dediğim kartlardan birini rahatlıkla bulabileceğinizi düşünüyorum. Gtx 1660 ya da ti modeline bu paralar verilmez, fiyatlar da düşmeye başlamışken.
7000 lira bütçeniz var ise 6600-6700 XT, 3060-3060 Ti bekleyin bence. İndirimlerde bu dediğim kartlardan birini rahatlıkla bulabileceğinizi düşünüyorum. GTX 1660 ya da Ti modeline bu paralar verilmez, fiyatlar da düşmeye başlamışken.
Açıkçası mad hariç NVIDIA düşünüyorum fiyatların pek düşeceğini sanmıyorum Amazon'da uygun fiyata sadece bunları yakaladım. 3-4 gün önce açtığım bir konuda sipariş ettiğim bir ekran kartı vardı şubede şu an yarın iade edip üzerine biraz ekleyip borçla harçla bir şekilde 6 bin 7 bin TL arası (almışken sağlam bir şey alayım diyorum) mecbur böyle bir şey olacak aldığım ekran kartı ise: https://www.hepsiburada.com/gigabyt...0oc-4gd-p-HBV00000LZFSE?magaza=AnkaBilgisayar 4279 TL'ye indirimli fiyata aldım. Yarın iade olarak göndermeyi düşünüyorum ya da alıp kullanmayı. Kararsızım bu konuda. Eğer gönderirsem pazartesi iadem de Palit'i rahatlıkla alabilirim ama 7 bin TL'yi biraz borç harçla alabilirim sıkıntıya girerek yani. İsterim ama 3060 almakda o fiyata düşeceğini sanmıyorum.
Palit var stokta sürekli değişiyor stogu. AMD kullanmak istemiyorum aldığım ekran kartını yarın şubeye götürüp iade işlemlerini tamamlamış olacağım pazartesi ya da salı yeni ekran kartı siparişini verebilirim Palit düşünüyorum ama MSI da iyi eğer daha iyileri daha uygun fiyata düşerse takipte kalıp almayı amaçlıyorum şu an aklımdaki soru işaretlerine çözüm bulmaya çalışıyorum.
Palit var stokta sürekli değişiyor stogu. AMD kullanmak istemiyorum aldığım ekran kartını yarın şubeye götürüp iade işlemlerini tamamlamış olacağım pazartesi ya da salı yeni ekran kartı siparişini verebilirim Palit düşünüyorum ama MSI da iyi eğer daha iyileri daha uygun fiyata düşerse takipte kalıp almayı amaçlıyorum şu an aklımdaki soru işaretlerine çözüm bulmaya çalışıyorum.