MSI GTX 1660S Aero ITX'li sistem nasıldır?

Bence stokta ne kadar varsa alalım ekran kartını söküp satalım. Bir de ben biraz tereddütteyim hocam alışverişinden sonra değerlendirme yaparsan sevirizçgoogleda şirket konumuna baktım fakan sanayi içinde olduğu için göremedim yerini dikkatli olmanızı öneririm elden alabiliyorsanız yüz yüze alın.

Pchocası bu site ile iş yapıp video çekmiş sistem toplamış satmış. Gerçekten site güvenilirse kendime alıp kendi sistemimi satacağım bu fiyat bence çok uygun.
Böyle bir konu açılmış.

ASUS 1650 Super PH kullanıyorum. 1650S olmasına rağmen bu bile ısınıyor, tabii kasamın hava akışı da kötü lakin o da ısınır bence. Buna rağmen alınabilir bir sistem olduğunu düşünüyorum.

Karar verdim alacağım çok teşekkür ederim hepinize önerileriniz ve tavsiyeleriniz için sağ olun tekrardan iyi akşamlar .
Hocam sistemi aldığında buraya yorum olarak paylaşırmısın. Özellikle kasa ve psu beni çok tedirgin ediyor. Eğer iyiyse bende alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…