MSI GTX 750 GTA 5 Performansı

baymd

Megapat
Daha fazla  
www.vatanbilgisayar.com: GTX750 OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Öncelikle merhaba. Bu linkteki ekran kartı medium ayarlarda GTA 5 oynatır mı? Bütçeyi artır demeyin 550 TL var. GTA 5'de almak istiyorum. Birde şöyle bir sorun var; Parayı teyzem verecek ama o Mersin'de oturuyor. Ekran kartı neyse de oyunu g2a.com'dan alacağım. O beceremez büyük ihtimal :lanet:. Parayı bir şekilde Mersin'den ininal kartıma yatıramaz mı? Veya başka bir öneriniz varsa para konusunda yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynatır. Parayı ING Bank ATM'lerinden kart numarasını girerek gönderebilir veya internet üzerinden EFT yapabilir.
Tek seferde 300 TL aktarılabiliyor. 2 parça şeklinde yapılabilir.

Cevabınız için teşekkürler. Birde MSI GTX 750 O.C ile MSIGTX 750 Ti O.C Gaming arasında dağlar kadar performans farkı olur mu? Isınma sorunu yaşar mıyım? Arada 100 TL gibi bir fiyat var. Gaming modelini istiyorum ama onu alırsam Grand Theft Auto : V alacak param kalmayacak. :puro:

Eğer Gaming modelini düşünürseniz bence daha iyi bir karar olur. Hemde GTA yakında indirime girebilir. Belki "Steam Summer Sale"den yararlanabilirsiniz.

Dediğim gibi 550 TL var. Eğer ekran kartından kısabilirsem 152.50 TL civarında bir fiyattan Steam Gift olarak g2a.com'dan alacağım. Bu yüzden ekran kartından kısmak istiyorum. (y)

Eğer Gaming modelini düşünürseniz bence daha iyi bir karar olur. Hemde GTA yakında indirime girebilir. Belki "Steam Summer Sale"den yararlanabilirsiniz.
GTA V'in bu kadar fazla satmışken indirime gireceğini sanmam. Girse bile 10 lirayı geçeceğini de düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı