MSI GTX 760 sistem takılma, görüntü gelmeme sorunu ve bip sesi uyarıları

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Daha önceki konularımda sistemim ile ilgili yaşadığım sorunlardan bahsetmiştim. Şimdi bu sorunlara bir yenisi daha eklendi ve ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Soruna gelecek olursak : Sisteme gücü verdiğim anda, fanlar son hızda dönerken, monitöre anakart logosu gelmeden hemen önce bip sesine benzer fakat daha kısık, tiz bir ses çıkıyor. (1 uzun, dıııııııııt sesi diye tabir edilebilir.) Ardından her şeyin yolunda olduğunu belirten 1 kısa bip sesi ile fanlar normal hızına dönüyor, anakart logosu geliyor ve sistem sorunsuzca açılıyor. Sistem açılıyor fakat eskisine göre de sanki daha sesli çalışıyor.

Daha önce yaşadığım sorunlar : 1. konu / 2. konu

''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu'' uyarısı artık çıkmıyor fakat sistemin aniden takılması ve ardından sistemi resetlediğimde 1 uzun 3 kısa bip sesi uyarısı ile monitöre görüntü gelmeme, görüntü gelse bile çizgiler ve noktalar halinde olup monitörün kendini tekrardan bekleme moduna alması gibi sorunlar devam etmektedir.

Sistem özellikleri :
  • AMD FX 8320 işlemci
  • Gigabyte 970A - UD3P anakart
  • MSI GTX 760 Twin Frozr Gaming OC 2 GB 256 Bit ekran kartı
  • Gskill RipjawsX 2x4 GB 1866 MHz RAM
  • Corsair VS550 güç kaynağı
Sistemimdeki sorunların hangi bileşenden kaynaklandığından da emin olamıyorum. Bu kadar sorunun içinden çıkamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Yusuf Ensar Ertan @JaroxJamaica @Adion @THE_MILLER @MF

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı