MSI GTX 770 Twin Frozr Gaming veya Powercolor R9 285 ?

yavuz eskin

Kilopat
Katılım
24 Eylül 2014
Mesajlar
122
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba
Arkadaşım pek anlamadığı için benden ekran kartı tavsiyesi istedi. Uzun ömürlü ve tam bir f/p ürünü olmasını istiyor. Bütçesi 500 ile 1000 tl arası fakat dediğim gibi olabildiğince ucuza ve kaliteli bir ürün almak istiyor.

www.vatanbilgisayar.com: Msi Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: Powercolor R9 285 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bu iki kart arasında kaldım. Benim kullandığım everest rhino kasayı arkadaşımda aldı ve malumunuz içerisindeki psu 600w ama kalitesi belli olmayan bir ürün. İşlemcisi de amd olduğu için fazla güç tükettiğini düşünerek psu ya fazla yük bindirmemek için nvdia tarafındayım. Başka kart önerilerine de açığım. Daha ucuza daha iyi veya aynı performansı alabileceğim kartlara da bakabiliriz. Herkese şimdiden teşekkürler.
 
GTX 770 Bende de var gayet güzel bir kart. Tavsiye ederim. Ama GTX 960 daha iyi bir seçim olacaktir. R9 290X'te iyi bir seçim olabilir. Bütçeyi arttirip GTX 970 alsaniz daha iyi olur.
 
:)

Sonuclar ortada GTX 770 !
 

Dosya Ekleri

  • BF4-FR.png
    BF4-FR.png
    27 KB · Görüntüleme: 364
Diğer bileşenleri tam bilmiyorum ama işlemcisi fx 6100 zaten en çok güç tüketende o olması lazım.

@Noveniur bütçeyi arttıramaz hatta olabildiğince düşük bütçeyle almak istiyor.
 
12v kanalından kaç w verdiğini bilmiyorum everest rhino kasa içinde gelen psu.

@Ali Günay Senin tam tersini düşünenler daha fazla diye gördüm forumda. Fiyatının daha az olması gerektiğini düşünenlerin sayısı hayli fazla.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı