WarriorTR Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 232 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2014 #11 Efhialtes dedi: Üşengeç olsam bende aynısını yapardım. Kusura bakma sahici ol. Genişletmek için tıkla... Buraya konu açıp cevap beklemek çok daha zor. Yahu yinede forum bu abi sorar sormaz cevap ver ya da bak geç yani.
Efhialtes dedi: Üşengeç olsam bende aynısını yapardım. Kusura bakma sahici ol. Genişletmek için tıkla... Buraya konu açıp cevap beklemek çok daha zor. Yahu yinede forum bu abi sorar sormaz cevap ver ya da bak geç yani.
Yiğit Can Hectopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 225 Yer İzmir Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2014 #12 İkisinide Asus veya Msi seç. Amd referans tasarımda çok ama çok kötü.
E Efhialtes Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2014 #13 WarriorTR dedi: Buraya konu açıp cevap beklemek çok daha zor. Yahu yinede forum bu abi sorar sormaz cevap ver ya da bak geç yani. Genişletmek için tıkla... Araştır dedim adama Zor birşey değil bu.
WarriorTR dedi: Buraya konu açıp cevap beklemek çok daha zor. Yahu yinede forum bu abi sorar sormaz cevap ver ya da bak geç yani. Genişletmek için tıkla... Araştır dedim adama Zor birşey değil bu.
hazar99 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 906 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2014 #14 Malesef seçemiyorum. Eklememişler. Sizde ikisinin karşılaştığı güzel bir karşılaştırma sitesi bulursanız sevinirim.
Malesef seçemiyorum. Eklememişler. Sizde ikisinin karşılaştığı güzel bir karşılaştırma sitesi bulursanız sevinirim.
Yiğit Can Hectopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 225 Yer İzmir Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2014 #15 Şu an mobildeyim fakat Msi öneriyorum. Çünkü özellikleri var ve Asustan 4-5 Fps önde. Birde tipi çok hoşuma gidiyor.
Şu an mobildeyim fakat Msi öneriyorum. Çünkü özellikleri var ve Asustan 4-5 Fps önde. Birde tipi çok hoşuma gidiyor.