harryhur Hectopat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 143 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görsel İletişim Tasarımı Ticaret Üniv. 30 Nisan 2016 #21 alipasa.mentese dedi: Dostum o benim dükkanımdaki bilgisayar. O ara fiyat/performans o karttı. Ancak gtx 950 ucuzladığında ben çoktan almış bulundum. Ayrıca kendime mini-itx sistem toplama planım var. O sistemde kaçınılmaz oldu gtx 950 Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, mini sistemde mini GTX950 oldukça güzel olacaktır, şimdiden güle güle kullanman dileği ile
alipasa.mentese dedi: Dostum o benim dükkanımdaki bilgisayar. O ara fiyat/performans o karttı. Ancak gtx 950 ucuzladığında ben çoktan almış bulundum. Ayrıca kendime mini-itx sistem toplama planım var. O sistemde kaçınılmaz oldu gtx 950 Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, mini sistemde mini GTX950 oldukça güzel olacaktır, şimdiden güle güle kullanman dileği ile
alipasa.mentese Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 303 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar / DVD Satış 30 Nisan 2016 #22 Teşekkürler hocam. Sizde güle güle kullanın.