BerkeG Hectopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben GTX 970 kullanıyorum ve bu sorunu yaşamıyorum gerçekten böyle bir sorun var mı? Bu kartı kullanıp yaşayan arkadaşlar var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben GTX 970 kullanıyorum ve bu sorunu yaşamıyorum gerçekten böyle bir sorun var mı? Bu kartı kullanıp yaşayan arkadaşlar var mı?
EnesYuksel Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 334 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2015 #2 Bir ekran kartı sadece bir soruna bakarak yorumlanamaz. Kullanan kişilerden bir sorun duymadım. Artı 0 Eksi
KS KS BerkeG Hectopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2015 #3 Genel anlamda söyledim. Mesela başka forumlarda sadece GTX 970 kısmında onlarca 3.5 GB konusu var. Artı 0 Eksi
Mehmet Emre BOŞÇA Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 1.081 Makaleler 17 Çözümler 1 Yer İskenderun / Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #4 Var ama abartilmis birşey biraz. Ben Shadow of mordor oyunun da VRAM kullanimini 3800 3900 e kadar geliyor hiçbir sorun olmuyor. Sadece 4k ya zorladigimda VRAM kullanimi 4Gb ulastigi zaman düşüyor FPS. O da zaten normal her karttaki gibi. Artı 0 Eksi
Var ama abartilmis birşey biraz. Ben Shadow of mordor oyunun da VRAM kullanimini 3800 3900 e kadar geliyor hiçbir sorun olmuyor. Sadece 4k ya zorladigimda VRAM kullanimi 4Gb ulastigi zaman düşüyor FPS. O da zaten normal her karttaki gibi.
KS KS BerkeG Hectopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2015 #5 Aynen bende 4K'ya zorladığım zaman oluyor çekirdek hızını 1.5 GHz'e yükseltip bellek frekansını da +400 MHz artırıyorum. 4K'da (DSR) bütün ayarlar en sonda 36-40 FPS alıyorum. Artı 0 Eksi
Aynen bende 4K'ya zorladığım zaman oluyor çekirdek hızını 1.5 GHz'e yükseltip bellek frekansını da +400 MHz artırıyorum. 4K'da (DSR) bütün ayarlar en sonda 36-40 FPS alıyorum.