MSI GTX 970 Oyun Testleri

970 çıkmasaydı veya daha önce toplamış olsaydım ben de 770 alacaktım. Oyunlarda çok sıkıntı yapmıyorsa bence R9 300'leri bir bekleyin. Elinizdeki kötü bir kart değil sonuçta.

Hocam bence değmez. Yani GTX 770 de şuan bulunan oyunlar için de gayet yeterli. Fakat 2. el uygun fiyata satarsanız üzerine biraz daha ekleyip almanız mantıklı olur. Yoksa dolar bu durumdayken az bir performans artışına sıfırdan 1400 TL vermek pek mantıklı değil.

Tomb Raider 970 ile 60 fps altında oynanıyorsa ben hangi ayarlarda oynamışım 670 ile çok merak ettim, hiç de kötü değildi görüntü.

FarCry 4 test edebilirmisiniz ?
2. Sayfaya gidin.
Tomb Raider 970 ile 60 fps altında oynanıyorsa ben hangi ayarlarda oynamışım 670 ile çok merak ettim, hiç de kötü değildi görüntü.
Ben bütün testlerde olabilecek en yüksek ayarlara getirdim. Genel ayarlara girip "Ultra" yapıp bırakmadım. O oyunda saç ayarını "Tress FX" yapınca bayağı bir performans düşüşü oluyor. O yüzden böyle bir sonuç var. İnternetteki diğer testlere bakarsanız onlar genel kaliteyi ultra yapıp bırakıyorlar, bazı ayarlar en yükseğe çıkmamış oluyor.

670 ile de tressfx açık oynamıştım, 16x falan mı açtınız AA'yı acaba? 970 bile bu haldeyse son ayarlarda bu son ayarları kimler için yapıyorlar 3x 4x sli yapanlar için midir nedir

Ayarlar bu şekilde. Zaten AMD optimizasyonlu olduğu için çok kötü görmüyorum ben bu sonuçları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…