MSI GTX 970 Oyun Testleri

Hayırlı olsun sistem. Umarım korsan oyun oynamazsınız. Ehehe sonuçta 4.000 TL civarında sisteminiz var.

Sisteminin yanında soğutucu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanında soğutucu var mı derken? İşlemcinin stok soğutucusunu kullanıyorum şimdilik, fazladan bir soğutucu almadım, alacağım.

İşlemci soğutucusu dayanıklı mı? 2 saat Crysis, Battlefield, Far Cry gibi oyunlar oynamaya dayanabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok soğutucu yeterli. OC yapmadığım için uzun süre kullanabiliyorum. Şimdiye kadar ısınıp da yavaşladığı olmadı.

İlk mesajın tarihine bakın. Şimdi bitmiş olabilir tabii ki. (Vatan'dan aldım.) Yalnız bu ekranın üstünde koruyucu gibi bir şey var, beyaz yerlerde pek hoş olmuyor. Almadan ona bir bakın.

Oyunlarda çok fark edilmiyor ama internette dolaşırken beyaz sayfalar çok olduğu için arada kötü gözüküyor. Ekranın üstü pürüzlü gibi. Telefon ekranlarına mat koruma yapılır ya, onun gibi yani. Tek sorunu bu. Onun dışında fiyatına göre iyi diyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…