MSI GTX 980 GTA 5 Rank Çubuğu Sorunu

kurutucu

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar dün MSI GTX 980 4G ürününü almış bulunmaktayım. Ancak GTA 5'te şunu farkettim. MSAA kapalıyken sorun yok ama MSAA açınca aşağıdaki gibi oluyor. Sorun oyun kaynaklı mı yoksa garantiye göndereyim mi?

MSAA kapalıyken (Rank çubuğu)

MSAA rank çubuğu.jpg

MSAA açıkken (Rank çubuğu düzleşmesi ve Video sonundaki yazıların flicker yapması)

msaa gta 5.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle resimleri keyfimden başka siteye yüklemedim. Konuyu başka forumlarada açtığım için kopyala yapıştır kolaylığı olsun diye başka siteye yükledim.
MSAA hiçbir şekilde açamıyorum. Açtığım zaman resim ve videodaki olay başlıyor. Videoda flicker belli olmamış. Videoları tekrar atıyorum ve 720p60 fps'de izleyince belli oluyor.

GTA 5:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Black mesa:

İkisinde de MSAA ve TXAA(GTA 5) açık. MSAA devredışı bıraktığım zaman sorun düzeliyor. Yarın ekran kartını değişime gönderiyorum. Kartı inventus'tan aldım.

Sorunu buldum. VRAM'lerde sıkıntı var.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    49,1 KB · Görüntüleme: 446
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı