MSI GTX1080 Coil Whine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben değişim istiyorum. Aynı yerde devamlı olarak yapmaya başladı zaten, direkt alıp götürmedim. Performansa bir etkisi yok belki ama kasa kapağı kapalı ve uzak mesafeden bile rahatsız edecek kadar yüksek ses çıkartıyor. Ne yapmalıyım ki?
14 gün geçmemişse direkt iade et. İade falan almayacaklarsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne git. Mersin'de 5-6 ay sonra sonuç çıkar demişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de diyorum ki ürünü satın aldıktan sonra 14 gün geçmişse ve başka bir problem yoksa, sadece coil whine için değişim yapmayacaklar. Tecrübeyle sabittir. Kaldı ki adamlar ölü piksel için dahi 1 tane olduğunda iade almakta sıkıntı çıkarıyorlar. Hatta ve hatta 14 gün dolmadan bile zorluk çıkarmaya çalışanlar var. Bu doğrultuda coil whine konusunda ise değişimin yanına dahi yaklaşmayacaklar.
Kardeşim aynı problem bende de var, yolladım servise, RTX 2070 Armor CW olayına rastlanamamıştır diye servis raporu geldi. BIOS güncellemiş, aradım tekrar, kendim elektronik üniversite mezunuyum, ses neden gelir diye tek tek cevaplayınca, söyleyeceğimi unuttum dedi ve bekletti beni :D Çok pasif bir ekip galiba bunlar. "ServisPoint'e tekrar yollayın, çok ses geliyorsa ben bakayım bu sefer" dedi. Değişime yanaşacaklar gibi. Yarın farklı PSU ile deneyip yollayacağım, gerekirse şikayet ederiz, yapacak bir şey yok.

ServisPoint teknik servisi leş. Hepsiburada'dan aldım ürünü. Fakat şu tarihten itibaren çarşı pazar karıştı, ne olacak yazarım size ilerleyen günlerde. :)
Ve CW sorunu için PSU'ya suç atıyorlar. İstediğiniz PSU ile deneyin, istediğiniz elektrik akımı ile deneyin, sonuç değişmez. PSU, sistemi boot edip oyun açıyorsa, besliyordur. FPS dropları, mavi ekran yemediğiniz sürece PSU çalışıyor. İlk başta sıfır ses geliyor dendi, biraz aynı dili konuşunca tabii ki yüksek kartlarda ses vardır, sıfır olmaz dendi. Göreceğiz bakalım :)

Kabul etmeyeceklerdir. Tekrar gönderip zaman kaybetme, direkt THH'ye şikayet oluştur.

Kabul etmeyeceklerdir. Tekrar gönderip zaman kaybetme, direkt THH'ye şikayet oluştur.
Tekrar yollamayacağım zaten. Hepsiburada'yı devreye soktum, ürünün değişimi olmaz ise şikayet ederiz, değişimini yaparız derler ise yollarım. İki ihtimal var; ya servis değişicek ya da değişim raporunu yollayıp, Hepsiburada değiştirecek.

Tekrar yollamayacağım zaten. Hepsiburada'yı devreye soktum, ürünün değişimi olmaz ise şikayet ederiz, değişimini yaparız derler ise yollarım. İki ihtimal var; ya servis değişicek ya da değişim raporunu yollayıp, Hepsiburada değiştirecek.
Hepsiburada'nın burada yapacağı bir şey yok. İlgilenmesi gereken firma ServisPoint fakat CW yokmuş gibi alay ediyorlar insanla, çok kötü bir firma. Ben yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum ve bu hafta sonuçlanacak, o da ürün stokta yok diye para iadesi olacak, zarar edeceğim yani. Şimdiden şikayette bulun internet sitesinden, ilerleyen zamanlarda stokta olur ve büyük ihtimalle de değişim olur. Zaman kaybetme.

Hepsiburada'nın burada yapacağı bir şey yok. İlgilenmesi gereken firma ServisPoint fakat CW yokmuş gibi alay ediyorlar insanla, çok kötü bir firma. Ben yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum ve bu hafta sonuçlanacak, o da ürün stokta yok diye para iadesi olacak, zarar edeceğim yani. Şimdiden şikayette bulun internet sitesinden, ilerleyen zamanlarda stokta olur ve büyük ihtimalle de değişim olur. Zaman kaybetme.
Var mı böyle bir şey ya? Yalan dolan bir servis, hangi siteden şikayette bulunacağım? Bir de iade istemiyorum, değişim istediğimi söylediğimde, kendilerine rapor verirseler, Hepsiburada değişim yaparız dedi. İade bizi zarara uğratır hocam. Eskiden direkt değişim yapıyormuş Penta Teknik Servis.

Var mı böyle bir şey ya? Yalan dolan bir servis, hangi siteden şikayette bulunacağım? Bir de iade istemiyorum, değişim istediğimi söylediğimde, kendilerine rapor verirseler, Hepsiburada değişim yaparız dedi. İade bizi zarara uğratır hocam. Eskiden direkt değişim yapıyormuş Penta Teknik Servis.
Penta tedarikçi teknik servis değil. İş tamamen ServisPoint'te. Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi. Buradan giriş yapıp, bilgileri eksiksiz doldur. Ben konuyu eylülde açmışım, yaklaşık 5 ay geçmiş. 1-1.5 ay ServisPoint'e ürün git-gel ile zaman kaybettim. THH ile iletişim kurmana pek gerek yok. Şikayet sayfasından değişimi seçip, eksiksiz yolla formu. Üstünden baya bir süre geçecek dediğim gibi. Benimki 5 ayda sonuçlandı. 3-4 ay geçtikten sonra bilirkişi senden 1 günlüğüne test amaçlı alacak, sonra rapor gönderecek. Raporun üstünden 1.5 ay gibi süre geçecek ve evine belge gelecek. Sorun varsa eğer, direkt raporda olumlu sonuç çıkar. Bilirkişi dediğim küçük bilgisayarcı gibi bir yer. Orada samimi olup, sorunun ne olduğunu anlat ve hatta videoyla göster. Sonra o raporu ServisPoint'e göndereceksin, onlar da ilgili firmaya ve ürün stokta varsa o an değişim olacak. Ürün yoksa da fatura bedelinde iade.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı