MSI GTX1080 Coil Whine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin sorununun bu konuyla alakası yok ki sorun senin tarafından kaynaklanıyor. Ben servise konuya bıraktığım coil videosunu gönderdim biz herhangi bir ses duymuyoruz dediler. 4 farklı yeni sistemde test ettim. Sorun bilirkişi tarafından bile onaylandı o halde de kabul etmediler. Ayrıca kalkıp ses geliyor diye de bu şekilde yazmadım. Yaklaşık 8 aylık süreçte çok fazla sorunlar yaşadım gerçekten bilgisiz beyin denen şeyden mahrum insan sayısı çok fazla. Madem bu yorumu attım güncelleme yapayım ; 4 5 ay içinde para iadem olucak. Zotac - MSI servisi = Servispoint = saygısız bilgisiz insan topluluğu.
Ben senin için yazmadım zaten güzel kardeşim :) sen haklısındır. Ben genel olarak insanlar direk Coil Whine diyerek benim gibi hataya düşmesinler. Donanımlara bakıp denesinler PSU başlıca sorunlarından olabiliyor. Umarım seninde son olur , güle güle kullanırsın inşallah. :)

Ben senin için yazmadım zaten güzel kardeşim :) sen haklısındır. Ben genel olarak insanlar direk Coil Whine diyerek benim gibi hataya düşmesinler. Donanımlara bakıp denesinler PSU başlıca sorunlarından olabiliyor. Umarım seninde son olur , güle güle kullanırsın inşallah. :)
Benim sorunum çözüldü diye giriş yapınca coil vardı da servis sorunu çözdü gibisinden anlaşılıyor. İnşallah dediğin gibi son olur :)
Bu arada @226261 kardeşim attığın mesaja yanlış bilgilendirme ifadesi de eklenmiş, hala daha düşünüyor musun benim yanlış söylediğimi? O kadar laf atıp da cevap vermemişsin de merak ettin.

Sonuç : Yeni aldığım ürününde bozuk olduğu anlaşılıp tekrar yeni ürün gönderildi ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Moderatör arkadaşlar keşke gözlerinin önündekini hakaretleri görse de iş yapsalar konu kapanmıştır.
Ürünü belli süre kullanıp, üründe sorun olmadığı halde THH'ye başvurup, değişim iade istemen gibi.
Böyle boş bir cevabı neye dayanarak verdin çok merak ediyorum sayın servispoint yetkilisi. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı