Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #11 JaroxJamaica dedi: Aceleniz yoksa bekleyin. Birçok yenilik yolda. Genişletmek için tıkla... Aslında kafam biraz karışık. Yeni mimari ile arasında çok fark olur mu?Birde şöyle bir sistem topladım acaba beni kaç yıl götürür?
JaroxJamaica dedi: Aceleniz yoksa bekleyin. Birçok yenilik yolda. Genişletmek için tıkla... Aslında kafam biraz karışık. Yeni mimari ile arasında çok fark olur mu?Birde şöyle bir sistem topladım acaba beni kaç yıl götürür?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2016 #12 NM olarak bile dünyalar kadar fark var. Gerisini hayal dahi edemiyorum. nVidia her mimari ile araya birçok özellik sokuyor.
NM olarak bile dünyalar kadar fark var. Gerisini hayal dahi edemiyorum. nVidia her mimari ile araya birçok özellik sokuyor.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #13 JaroxJamaica dedi: NM olarak bile dünyalar kadar fark var. Gerisini hayal dahi edemiyorum. nVidia her mimari ile araya birçok özellik sokuyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sistem topladım acaba beni kaç yıl götürür?
JaroxJamaica dedi: NM olarak bile dünyalar kadar fark var. Gerisini hayal dahi edemiyorum. nVidia her mimari ile araya birçok özellik sokuyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sistem topladım acaba beni kaç yıl götürür?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2016 #14 Pascal veya Polaris ekran kartı ile dengeli bir sistem olduğunu düşünürsek 4-5 yıl gideri var.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #15 JaroxJamaica dedi: Pascal veya Polaris ekran kartı ile dengeli bir sistem olduğunu düşünürsek 4-5 yıl gideri var. Genişletmek için tıkla... Anakart olarak seçtiğim iyi mi yoksa MSI H110 mu alayım?
JaroxJamaica dedi: Pascal veya Polaris ekran kartı ile dengeli bir sistem olduğunu düşünürsek 4-5 yıl gideri var. Genişletmek için tıkla... Anakart olarak seçtiğim iyi mi yoksa MSI H110 mu alayım?
Lyka Hectopat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 76 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #16 Darkspace dedi: Anakart olarak seçtiğim iyi mi yoksa MSI H110 mu alayım? Genişletmek için tıkla... B150 yonga seti H110 dan daha iyidir, B150M Bazooka ile değiştirebilirsiniz lakin H110 tavsiye etmem. Bütçe aşılıyorsa tabii ki kullanılabilir fakat B150 yonga seti her zaman tercihiniz olsun.
Darkspace dedi: Anakart olarak seçtiğim iyi mi yoksa MSI H110 mu alayım? Genişletmek için tıkla... B150 yonga seti H110 dan daha iyidir, B150M Bazooka ile değiştirebilirsiniz lakin H110 tavsiye etmem. Bütçe aşılıyorsa tabii ki kullanılabilir fakat B150 yonga seti her zaman tercihiniz olsun.