rcplzcn Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #11 Evet bende okudum onu 50 watt fazlam var. 80 plus bide corsair ama tabiki oc olduğunda yetersiz kalacaktır bir bakıma haklılar. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2014
Evet bende okudum onu 50 watt fazlam var. 80 plus bide corsair ama tabiki oc olduğunda yetersiz kalacaktır bir bakıma haklılar.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 26 Ekim 2014 #12 @Ercüment Solmaz Sistemde bir tek ekran kartı yok kardeşim Diğer bileşenler noluyor öpücükle mi çalışıyor
@Ercüment Solmaz Sistemde bir tek ekran kartı yok kardeşim Diğer bileşenler noluyor öpücükle mi çalışıyor
Gny Kilopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #13 Yeterli olabilir ama arkadaşın diğer bileşenleri de çok güçlü. Yani bunlar hava tüketecekse bi sorun olmaz.
Yeterli olabilir ama arkadaşın diğer bileşenleri de çok güçlü. Yani bunlar hava tüketecekse bi sorun olmaz.
rcplzcn Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #14 Olmadı ilk ekran kartını alırım oc yapıp güç tüketimine bakarım duruma göre bir karara varırım. Güzel bir fan kontrol almak istiyorum önerisi olan var mı türkiye de şuan pek yok alınabilir bir cihaz. Son düzenleme: 26 Ekim 2014
Olmadı ilk ekran kartını alırım oc yapıp güç tüketimine bakarım duruma göre bir karara varırım. Güzel bir fan kontrol almak istiyorum önerisi olan var mı türkiye de şuan pek yok alınabilir bir cihaz.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 26 Ekim 2014 #15 Test sonuçlarına bak istersen. NVIDIA GeForce GTX 980 İncelemesi Gerçek dünyadan testler. Technopat testinde de aynı sonuçlar var.
Test sonuçlarına bak istersen. NVIDIA GeForce GTX 980 İncelemesi Gerçek dünyadan testler. Technopat testinde de aynı sonuçlar var.