MSİ GTX970 Tiger Sıcaklık Sorunu

Sin0w

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık olarak Şubat ayının 25'sinde bir sistem topladım ama ekran kartı olarak Tiger modelini aldım. CW sorunu yok çok şükür ama, ısınma sorunu var. Aldığım zaman 1024x768 çözünürlükte geçici olarak bir monitör de kullandım, o zaman sıcaklık değerleri en fazla 72-73 görüyordu. Şimdi ise 1600x900 çözünürlükte bir monitör kullanmaktayım, Sniper Elite 3 oynadığım zaman sıcaklık değer 80 derece ve fanlar %75-%80 vuruyor. Üzerinden aylar geçtiği için değişme imkanım da var mı bilmiyorum, Vatan bilgisayar'dan aldım.

Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var, nasıl bir yol izlemem lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vidanın üzerin de etiket var, gürültü var ama o kadar da şiddetli değil. Garantiye yollama dan önce bu kadar normal mı? Yoksa sorunlumu, ben bunu gaming modeli ile değişmeyi planlıyorum ama, galiba oda biraz zor gözüküyor.

Kapağı açarak sıcaklık dengesini bozduğunuzun farkında değilsiniz öyleyse. :) Kapağı kapatmanızı öneriyorum. Eğer sistemin diğer bileşenlerinde böyle bir sorun yoksa ve hava akışından eminseniz servise göndermenizi öneririm.

Bu arada değerler C cinsinden değil mi?

Kapağı açarak sıcaklık dengesini bozduğunuzun farkında değilsiniz öyleyse. :) Kapağı kapatmanızı öneriyorum. Eğer sistemin diğer bileşenlerinde böyle bir sorun yoksa ve hava akışından eminseniz servise göndermenizi öneririm.

Bu arada değerler C cinsinden değil mi?

Kapak zaten kapalı, evet.

Bugün Vatan ile görüştüm, kendileri ürünü getirmemi istediler, değişim talebinde bulunacaklar. Değişim olursa yani bir üst model olarak bildirilecek, üründen memnuniyet olmadığı için, Gaming modelini mi? Yoksa başka bir marka ve model mi seçeyim arkadaşlar?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı