Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Range hocam bazı kartlar belli fps değerinden sonra mı cw yapmaya başlar ? Mesela bazı arkadaşlar kartın 400 FPS den sonra cw yaptığını falan belirtiyor. Fakat benim eski ekran kartım yüke girdiği anda cw yapıyordu.
Evet. Benim karttada 400'den sonra başlıyor hafif hafif. Sizinkinde sıkıntı vardır.

Ben İstanbul'dayım... Mesajlarınızın birinde Ankara için elden teslim olabileceği yazıyordu. Ayın 13'ü Cuma günününden itibaren bir hafta süre ile Ankara'da olacağım.
Hocam fiyat olarak ne verebilirsiniz üzerine?

Selamlar...

Kolay gelsin satış için... Ben "Msi Gtx 970" kullanıyorum... "Vatan Bilgisayar" garantili , kutulu , faturalı ve içeriği tam... 12/2016'ya kadar garanti kapsamında... Takas + para teklifi ile ilgilenirseniz ve aklınızdaki teklifi de iletirseniz ürününüzü almayı düşünürüm. Tekrar kolay gelsin...

Saygılar...
Hocam ulaşabileceğim numara mail vs. bişey var ise kirlilik yapmayız burada. Eğer ciddi iseniz.

970 artı para düşünüyorsanız bende de 970 msi gaming var. Vatan bilgisayardan alınma ve ankarada yaşıyorum.

frat.macit@gmail.com' a mesaj atarsanız numara paylaşımı yaparak görüşüp alışverişi yapabiliriz.

970 artı para düşünüyorsanız bende de 970 msi gaming var. Vatan bilgisayardan alınma ve ankarada yaşıyorum.

frat.macit@gmail.com' a mesaj atarsanız numara paylaşımı yaparak görüşüp alışverişi yapabiliriz.
Hocam para takas olur hepsi. Kameram yok fakat incelemede resimleri var kartın.

Range hocam kusura bakmayın üzülerek söylüyorum sizin paranız bol galiba. Yok 5960X almalar ondan sonra DDR3 tabanlı üst seviye oyun sistemini 3000 TL civarında satmalar. Bu paralar nereden geliyor ? Açılan konularınıza baktımda pekde fakir değilsiniz. Ha bir yanada iyi niyetlisiniz onda bir sözümüz yok ama fiyatlar değerinin çok altında. Şuan sıfırı 3000 lira kartın.

Range hocam kusura bakmayın üzülerek söylüyorum sizin paranız bol galiba. Yok 5960X almalar ondan sonra DDR3 tabanlı üst seviye oyun sistemini 3000 TL civarında satmalar. Bu paralar nereden geliyor ? Açılan konularınıza baktımda pekde fakir değilsiniz. Ha bir yanada iyi niyetlisiniz onda bir sözümüz yok ama fiyatlar değerinin çok altında. Şuan sıfırı 3000 lira kartın.
Napsın adam sıfırı 3000 tl olan kartı 2700 den mi satsın ? Piyasası kartın budur.

@gezer3082 Bana kalırsa Range arkadaşımız gayet makul bir fiyat, hatta makulün de altında bir fiyat belirlemiş. İşin maddiyat boyutuna gelirsek değirmenin suyunun nereden geldiği burada hiç kimseyi alakadar etmez diye düşünüyorum. Söylenecek tek söz hayırlı kazançlar, allah bereketinizi arttırsın.

Hocam karta ihtiyacım yok. Allah'a şükür parayada ihtiyacım yok. Bilgisayar mühendisiyim. İyi sayılacak birde maaşım var. SLİ kart konfigrasyonu kullanıyorum ve bu kart diğer iki karttan farklı. Bu kartıda acil elden çıkarmam gerek. Elden çıkaracağım. Ondan fiyatı böyle yazdım. Diğer soruya gelirsek para harcayacak bir yerim yok malesef bende PC'ye harcıyorum şahsende halimden memmunum. Kapının önünde 100.000TL'lik araba durup sadece işe gidip gelirken kullanacağıma neredeyse hayatımın 3 te 1'ini feda ettiğim konuya para harcamakda mahsur görmüyorum. Sizin görüşünüz farklı olabilir. DDR3 sistemi satmadım hediye ettim hocam. 3000TL'de almadım. O konuda neredeyse kullandım zaten. Karşılığında 1500W güç kaynağı + 1000TL civarı bir ücret aldım.
Eklemek gerekirse baba parasıda yemiyorum babam emekli polis herhangi bir birikimi yok. Kendim kazanıyorum kendim harcıyorum gayette mutluyum özet olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı