Hocam bende bir halı mağazasında 300 TL maaşla hammal pozisyonunda iş görüyorum ve bu halimden hiç memnun değilim. Şuan gerçekten hayalini kurduğum iştesiniz. Bilgisayar mühendisi olmayı çok isterdim ama orta okulu bitirdiğim gibi terk ettim. Şuan açık öğretimde lise 1 i okuyorum. Gerçekten senide ayakta alkışlamak lazım. Şuan bu söylediğime pişman oldum. Liseyi bitirip nasıl bilgisayar mühendisliğini okuyabilirim ? Bilgisayardanda donanım ve yazılım olarak anlıyorum. Aslında benim kafa bilgisayar üzerine tasarlanmış sanki.Hocam karta ihtiyacım yok. Allah'a şükür parayada ihtiyacım yok. Bilgisayar mühendisiyim. İyi sayılacak birde maaşım var. SLİ kart konfigrasyonu kullanıyorum ve bu kart diğer iki karttan farklı. Bu kartıda acil elden çıkarmam gerek. Elden çıkaracağım. Ondan fiyatı böyle yazdım. Diğer soruya gelirsek para harcayacak bir yerim yok malesef bende PC'ye harcıyorum şahsende halimden memmunum. Kapının önünde 100.000TL'lik araba durup sadece işe gidip gelirken kullanacağıma neredeyse hayatımın 3 te 1'ini feda ettiğim konuya para harcamakda mahsur görmüyorum. Sizin görüşünüz farklı olabilir. DDR3 sistemi satmadım hediye ettim hocam. 3000TL'de almadım. O konuda neredeyse kullandım zaten. Karşılığında 1500W güç kaynağı + 1000TL civarı bir ücret aldım.
Eklemek gerekirse baba parasıda yemiyorum babam emekli polis herhangi bir birikimi yok. Kendim kazanıyorum kendim harcıyorum gayette mutluyum özet olarak.