Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam karta ihtiyacım yok. Allah'a şükür parayada ihtiyacım yok. Bilgisayar mühendisiyim. İyi sayılacak birde maaşım var. SLİ kart konfigrasyonu kullanıyorum ve bu kart diğer iki karttan farklı. Bu kartıda acil elden çıkarmam gerek. Elden çıkaracağım. Ondan fiyatı böyle yazdım. Diğer soruya gelirsek para harcayacak bir yerim yok malesef bende PC'ye harcıyorum şahsende halimden memmunum. Kapının önünde 100.000TL'lik araba durup sadece işe gidip gelirken kullanacağıma neredeyse hayatımın 3 te 1'ini feda ettiğim konuya para harcamakda mahsur görmüyorum. Sizin görüşünüz farklı olabilir. DDR3 sistemi satmadım hediye ettim hocam. 3000TL'de almadım. O konuda neredeyse kullandım zaten. Karşılığında 1500W güç kaynağı + 1000TL civarı bir ücret aldım.
Eklemek gerekirse baba parasıda yemiyorum babam emekli polis herhangi bir birikimi yok. Kendim kazanıyorum kendim harcıyorum gayette mutluyum özet olarak.
Hocam bende bir halı mağazasında 300 TL maaşla hammal pozisyonunda iş görüyorum ve bu halimden hiç memnun değilim. Şuan gerçekten hayalini kurduğum iştesiniz. Bilgisayar mühendisi olmayı çok isterdim ama orta okulu bitirdiğim gibi terk ettim. Şuan açık öğretimde lise 1 i okuyorum. Gerçekten senide ayakta alkışlamak lazım. Şuan bu söylediğime pişman oldum. Liseyi bitirip nasıl bilgisayar mühendisliğini okuyabilirim ? Bilgisayardanda donanım ve yazılım olarak anlıyorum. Aslında benim kafa bilgisayar üzerine tasarlanmış sanki. :)

Hocam bende bir halı mağazasında 300 TL maaşla hammal pozisyonunda iş görüyorum ve bu halimden hiç memnun değilim. Şuan gerçekten hayalini kurduğum iştesiniz. Bilgisayar mühendisi olmayı çok isterdim ama okuldan orta okulu bitirdiği gibi tert ettim. Şuan açık öğretimde lise 1 i okuyorum. Gerçekten senide ayakta alkışlamak lazım. Şuan bu söylediğime pişman oldum. Liseyi bitirip nasıl bilgisayar mühendisliğini okuyabilirim ? Bilgisayardanda donanım ve yazılım olarak anlıyorum. Aslında benim kafa bilgisayar üzerine tasarlanmış sanki. :)
Düzenleme. Açık lise üzerinden hocam iyi çalışın ailenizede belirtin puanınız kırılacağı için biraz daha zorlanacaksınız fakat Ege Üniversitesi Gebze Teknik Üniversitesi gibi üniversitelere gidebilirsiniz.

Hocam puanım kırılacak derken ? Lütfen biraz daha açar mısınız ? Ailem okumaktan yana ama ben ne yapayım kafam çalışmıyor ki. Burnum yanmıyor bir kere.

Hocam puanım kırılacak derken ? Lütfen biraz daha açar mısınız ? Ailem okumaktan yana ama ben ne yapayım kafam çalışmıyor ki. Burnum yanmıyor bir kere.
Kafam çalışmıyor diye birşey olmaz. Pardon hocam puan kırılması falan yok benim hatlar karıştı. Önce kendinize inanın. Yapabilirim deyip sonra deneyin. Baştan olmaz derseniz zaten olmaz.

@Range.. Birşey soracağım ama kabul edermisiniz bilmem ama benim sistemim kötü. Bari ekran kartım iyi olsun. Söylemeye utanıyorum ama kartınızı hediye edermisiniz?

Düzenleme yapmadan önce şunu yazmışsınız ; (Eğer güveniyorsanız kendinize bence açık liseden devam edin ama bu zor bir iş olur. Bir bilgisayarcı açın ordan gelişmeye bakın online satış falan bi gün bakarız İnventus gibi bir firma olur.) Ben daha 17 yaşına yeni girdim dükkan falan açamam. Maddi durumumda pek yok işler sıkıntılı biraz. Babamda yok. Kendime önce biraz hevesleniyorum bu işi yaparım diyorum sonra ise heves uçup gidiyor ortalıkda hiçbir şey kalmıyor. SBS sınavınada girmedim 8.ci okulda. Onun için açık öğretime gittim ve okuldan bir gram bilgim bile kalmadı.

@Range.. Birşey soracağım ama kabul edermisiniz bilmem ama benim sistemim kötü. Bari ekran kartım iyi olsun. Söylemeye utanıyorum ama kartınızı hediye edermisiniz?
Hocam karta 2 talip var. Ve gelen paraylada EVGA 980Ti alacağım. 1 ay içinde satamazsam tamam veriyim size.:LOL:

Düzenleme yapmadan önce şunu yazmışsınız ; (Eğer güveniyorsanız kendinize bence açık liseden devam edin ama bu zor bir iş olur. Bir bilgisayarcı açın ordan gelişmeye bakın online satış falan bi gün bakarız İnventus gibi bir firma olur.) Ben daha 17 yaşına yeni girdim dükkan falan açamam. Maddi durumumda pek yok işler sıkıntılı biraz. Babamda yok. Kendime önce biraz hevesleniyorum bu işi yaparım diyorum sonra ise heves uçup gidiyor ortalıkda hiçbir şey kalmıyor. SBS sınavınada girmedim 8.ci okulda. Onun için açık öğretime gittim ve okuldan bir gram bilgim bile kalmadı.
Öyle yazmamın nedeni yaşı 23-24 sandım 17 yaşında iseniz problem yok. Başlayın çalışmaya her türlü halledersiniz dert etmeyin.

Hocam karta 2 talip var. Ve gelen paraylada EVGA 980Ti alacağım. 1 ay içinde satamazsam tamam veriyim size.:LOL:

Öyle yazmamın nedeni yaşı 23-24 sandım 17 yaşında iseniz problem yok. Başlayın çalışmaya her türlü halledersiniz dert etmeyin.
Allah razı olsun. Ya ne iyi bir adamsın ya çok sevindim. Çok iyi hemde çok iyisiniz. :) :) :)

Sizin gibiler çok zor bulunur ya başkası olsa '' Git kardeşim bukadar iyi ekran kartını sana mı vereceğim'' derdi. Allah tekrardan razı olsun. :)

Hocam ama 1 aya satılır ya çok ümitlenmeyin. Ama satılmazsa sözüm olsun.
Olsun Allahtan ümit kesilmez. Satılırsa da alan kişiye hayırlı olmasını size gelen paranında size hayırlı olmasını dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı