Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibiler çok zor bulunur ya başkası olsa '' Git kardeşim bukadar iyi ekran kartını sana mı vereceğim'' derdi. Allah tekrardan razı olsun. :)
Hocam aslında öyle diyen birisinede haksız diyemezsiniz. Fakat dediğim gibi evde yatacak yoksa. 1 ay. Ümitlenmeyin ama hadi bakalım belli mi olur.:droid:

Hocam karta 2 talip var. Ve gelen paraylada EVGA 980Ti alacağım. 1 ay içinde satamazsam tamam veriyim size.:LOL:

Öyle yazmamın nedeni yaşı 23-24 sandım 17 yaşında iseniz problem yok. Başlayın çalışmaya her türlü halledersiniz dert etmeyin.
Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Akşam akşam sorularıma yanıt verdiğiniz için. Bence kartı hediye etmeyin en azından 1000 Liraya satın daha iyi olur. Benimde sistemim eskiydi yeniledim ama memnun değilim bu sefer satmayı düşünüyorum. :)

Alabilsem zaten istemeden parasıyla almayı tercih edicektim. Zaten utandım da demeye ama beni kırmadı.

Hocam çok teşekkür ederim allah razı olsun. Akşam akşam sorularıma yanıt verdiğiniz için. Bence kartı hediye etmeyin en azından 1000 Liraya satın daha iyi olur. Benimde sistemim eskiydi yeniledim ama memnun değilim bu sefer satmayı düşünüyorum. :)
Ben ikinci el satma taraftarı hiç olmadım. Hiçde hoşlanmam. Burda birinin işini görsün yeter. Çünkü ben bu kartı kullanmayacağım. 1 ayada satılmazsa o arkadaşın nasbiymiş der gönderirim.

@Range hocam maaşallah ne mübarek kartmış ne zaman sayfa yenilesem yeni talipler görüyorum :) Benzer teklifleri çok gördüğüm için çok detaya girmek istemiyorum ilginizi çekerse yine iletişime geçebiliriz ; elimde yaklaşık 4 aylık MSi GTX 970 var. Kesinlikle ne CW , ne ses yada benzeri bir sorun yaşamadım. Üstüne ek olarak nasıl bir fiyat istersiniz bende tam bilemiyorum yani siz karta 2400 istiyorsanız benimkinin üzerine 800 lira (örneğin) uygun olur mu ya da daha mı fazla gerekir ? Sizi de rahatsız ediyorum bende fiyat konusunda yetkin bilgiye sahip değilim malesef.

@Range hocam maaşallah ne mübarek kartmış ne zaman sayfa yenilesem yeni talipler görüyorum :) Benzer teklifleri çok gördüğüm için çok detaya girmek istemiyorum ilginizi çekerse yine iletişime geçebiliriz ; elimde yaklaşık 4 aylık MSi GTX 970 var. Kesinlikle ne CW , ne ses yada benzeri bir sorun yaşamadım. Üstüne ek olarak nasıl bir fiyat istersiniz bende tam bilemiyorum yani siz karta 2400 istiyorsanız benimkinin üzerine 800 lira (örneğin) uygun olur mu ya da daha mı fazla gerekir ? Sizi de rahatsız ediyorum bende fiyat konusunda yetkin bilgiye sahip değilim malesef.
Hocam bir arkadaşlar anlaştık 970+900TL şeklinde o olmazsa sizinle görüşürüz. Olabilir çok problem değil.

Bilgisayarım 6 yıllık ve değiştiremiyorum yeni parçalar ekleyemiyorum. Bütçem el vermiyor. Haliyle sadece internette dolaşmak için yararlı oluyor.

Ben ikinci el satma taraftarı hiç olmadım. Hiçde hoşlanmam. Burda birinin işini görsün yeter. Çünkü ben bu kartı kullanmayacağım. 1 ayada satılmazsa o arkadaşın nasbiymiş der gönderirim.
İkinci elde alıcıları görmen lazım hocam fiyatı öldüre öldüre alıyorlar. :) Hatta bir ara Donanımhaber'de gördüm ölücüler derneği açılmıştı. :) Doğru söylüyorsunuz nasip kısmet işi eğer ki satılmazsa kart ona hediye olur. :) Kargo parasınıda kendisi öder artık. :)

Bilgisayarım 6 yıllık ve değiştiremiyorum yeni parçalar ekleyemiyorum. Bütçem el vermiyor. Haliyle sadece internette dolaşmak için yararlı oluyor.
6 Yıllık sistemle bu ekran kartını besleyemezsin ama ? :D

Normalde hocam 800TL az bir değer bildiğim kadar ile çünkü 970'ın sıfırı + 800 benim kartın ikinci el fiyatı ediyor. Fakat bir arkadaş ile konuştuk onun ile olmazsa sizinle anlaşırız. Kesin alıcımısınız? Pek parasında değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı