Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada biraz zor satarsınız. Sahibinden, Sanal pazar ve donanımhaber gibi sitelerde ilan verirseniz satış zamanınız kısalır. Teşekkürler.
Çok aşırı acil işim yok. Oradaki adamlarla uğraşmak istemiyorum. Forumdan almak isteyen olursa bir şekilde vereceğim. Öneriniz için teşekkür ediyorum.(y)

8000 lik sistemi neredeyse bedavaya veriyorsun bu kartı niye bu şekilde satıyosun :D

Gigabyte Gtx 970 G1 kartını versek üzerine ne kadar nakit istersiniz ? Kart vatan bilgisayardan alınma kutusu falan her şeyi eksiksiz. 20 Aralık 2014 tarihinde alındı. Garantisi devam etmekte. Coil whine sorunu yok. Kartı karpuz seçer gibi tek tek dinleyerek seçtim.

Gigabyte Gtx 970 G1 kartını versek üzerine ne kadar nakit istersiniz ? Kart vatan bilgisayardan alınma kutusu falan her şeyi eksiksiz. 20 Aralık 2014 tarihinde alındı. Garantisi devam etmekte. Coil whine sorunu yok. Kartı karpuz seçer gibi tek tek dinleyerek seçtim.
Hocam siz ne kadar veriyorsunuz? Ben kartı seçerek almadım fakat CW falan yok. Memmun kalmazsanız geri iade alırım 2-3 gün içerisinde.

Evga 980 Ti Clasi amazondan gelme. Evganın global garantisine sahip. Üstüne para verir misiniz ? :D

Ne istiyorsunuz?

Hocam teklifinizi bekliyorum.

Arkadaşlar elimdeki MSİ 980Ti satıyorum. Satma nedeni 2 adet Evga 980Ti var yanlarında hoş durmuyor. Kart Vatan Computer'dan alındı. Daha 1.5 yıl en az garantisi var. Kartta herhangi bir sorun yok. CW yok. Tüm kutu içeriği fatura verilecek.
2300TL istediğim fiyat. Pazarlık olur.

Laptoplarla takas olur.
Sen ne kadar iyi bir insansın yahu :D ? Arkadaşına kasa veriyorsun ucuzu ekran kartı satıyorsun :) Senin kadar iyi insan görmedim :)

Sen ne kadar iyi bir insansın yahu :D ? Arkadaşına kasa veriyorsun ucuzu ekran kartı satıyorsun :) Senin kadar iyi insan görmedim :)
Hocam anlamadım fiyat iyimi? İyilikle pek alakası yok hocam aslında ya dışardan öyle görünüyor kim olsa aynısını yapar. Fiyat ucuzsa iyiya dahada ucuzlatacaktım.:LOL:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı