Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar

Mail attım ama burdanda yazayım

Ankarada ikamet ediyorum.

Verebileceğim nakit teklifi az geleceğini düşündüğümden

TURKCELL'den alınma

7 Aylık Samsung Galaxy Note4 Beyaz 32 GB cep telefonum var. Sıfırdan farksız çiziksiz.Aldığım ilk gün Kırılmaz ekran filmi çektirdim o şekilde kullanıyorum. Kutusu dışında tüm aparatları ( Kulaklık , Şarj aleti , USB Kablos v.s. ) mevcut . Garantisi zaten var, Samsung Yetkili servis noktalarından garantiye verileblir herhangi askilik durumunda.

Telefon Üzerine 500 TL verebilirim düşünürseniz ciddi alıcıyım.

bektascinar@gmail.com

Mail adresim.

Yardımınız rica olunur.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar

Mail attım ama burdanda yazayım

Ankarada ikamet ediyorum.

Verebileceğim nakit teklifi az geleceğini düşündüğümden

TURKCELL'den alınma

7 Aylık Samsung Galaxy Note4 Beyaz 32 GB cep telefonum var. Sıfırdan farksız çiziksiz.Aldığım ilk gün Kırılmaz ekran filmi çektirdim o şekilde kullanıyorum. Kutusu dışında tüm aparatları ( Kulaklık , Şarj aleti , USB Kablos v.s. ) mevcut . Garantisi zaten var, Samsung Yetkili servis noktalarından garantiye verileblir herhangi askilik durumunda.

Telefon Üzerine 500 TL verebilirim düşünürseniz ciddi alıcıyım.

bektascinar@gmail.com

mail adresim.

Yardımınız rica olunur

teşekkürler
Hocam olur. Kart rezerve onlar olmazsa sizinle hallederiz.

Hocam sizin teklif ne idi? Mobildeyim.
Ustam öğrenci olduğum için çok param yok. Şuan 600 lira nakitim var, onu maksimum 1000 lira yapabilirim. + yanında kullandığım kasa ve monitörü takaslayabilirim. Onun da ederini bilmiyorum, maksimum 400-500 bir şey eder. Gerçekten artık üst sınıf bileşen kullanmak istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Hocam olur. Kart rezerve onlar olmazsa sizinle hallederiz.

Teşekkür ederim. Haber bekliyorum. Burdan yada mail adresinden.

Olur ya mesaj atarsınız hemen cevap veremem felan vazgeçtim v.s. sanmayın.

İnşaat Teknikeriyim şantiye şefi bir yerlere göndermiştir oralardayımdır 1 saat içinde dönüş yaparım en geç.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Hayırlı haberlerinizi beklerim.

Saygılarımla

Ustam öğrenci olduğum için çok param yok. Şuan 600 lira nakitim var, onu maksimum 1000 lira yapabilirim. + yanında kullandığım kasa ve monitörü takaslayabilirim. Onun da ederini bilmiyorum, maksimum 400-500 bir şey eder. Gerçekten artık üst sınıf bileşen kullanmak istiyorum, şimdiden teşekkürler
Kart rezervede. Sizden öncekilerle olmazsa görüşürüz.

Bu gidişle kart bana düşmeyecek sanırım. :(

Beleşciler atlamışlar hemen ne kadar yazık.. İhtiyacım var ne demek ya? Ekran kartı bu ekmek değil su değil. Zaten millet olarak insanların iyi duygularını huylarını sömürmeye bayılırız. Kimisi yazmış 1000 liram var falan. Git 380x al 750 tl 0'ı. Açamayacağı oyun yok. Neden 980ti istiyorsun? Ben söyleyeyim açgözlülük. Buda midemi bulandırıyor açıkcası. Herneyse satan arkadaştan ricam ölücülere ve beleşcilere güvenmesin lütfen. Benim gtx 970 ssc kartım var jelatininde duruyor. Üstüne 700 tl daha verebilirim. Ankaradayım.

Türk insanının neden bu durumda olduğunu bu konuya bakarak çok rahat anlayabilirsiniz. :) @Range.. 'in iyi niyetli olduğuna eminim ama bu gidişle çok kullanılmaya çalışılacak gibi.

@Galeano Lütfen konuyu başka yerlere taşımayalım, burası ne bir tartışma platformu ne de siyaset konuşulan bir mekan. Genelleme yapmak için fazla küçük düşünüyorsunuz gibi geldi. Her iyi niyetli kullanılır diye bir durum yok, zaten satan arkadaşımız gayet olgun bir tavır sergiliyor. İşin ilginç kısmı sizde muhtemelen bir ''Türk'' sünüz ve kurduğunuz cümle sizi de içeriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı