MSI GV72 7RD-882xtr laptopa uyumlu RAM önerisi

Bütçe
0-5000
Msın sitesinde belirtilene göre model maksimum 32 GB destekliyor, yani bu da mümkün olmayacaktır.
Maksimum 32'ye çıkartabilirsiniz.
Zurnanın zart dediği yere geldik sanırım şuan hocam 🥹
Yönlendirmiş olduğunuz sayfada:
Max 32GB, DDR4-2400, 2 Slots, bilgisi yazılmış evet. Misal bu bilgilere dayanarak cihazımda herhangi bir şekilde 64GB çalıştırmayacağını anladım bunda bir sorun yok. Peki 32GB (16x2) 3200 Mhz tercih edebiliyor muyum?

Zurnanın zart dediği yere geldik sanırım şu an hocam 🥹
Yönlendirmiş olduğunuz sayfada:
Max 32 GB, DDR4-2400, 2 Slots, bilgisi yazılmış evet. Misal bu bilgilere dayanarak cihazımda herhangi bir şekilde 64 GB çalıştırmayacağını anladım bunda bir sorun yok. Peki 32 GB (16x2) 3200 MHz tercih edebiliyor muyum?

Tercih edebilirsiniz hocam fakat 7700HQ'nun en fazla desteklediği MHz olan 2400 MHz de çalışır RAM'ler.

Tercih edebilirsiniz hocam fakat 7700HQ'nun en fazla desteklediği MHz olan 2400 MHz de çalışır RAM'ler.
gonder2.PNG

2400 MHz üstünü desteklemediğini de sanırım şu alandan anlıyoruz dimi balance hocam

Evet, işlemcinin kendi sitesinden de görebilirsiniz.

Anladım. Konu kapanmıştır o halde. Bu durumda açıkçası 32 GB RAM'ede yükseltsem sanırım çok ahım şahım bir değişiklik olmayacak gibi gözüküyor. Yorumlarınız, gerçekten benim için çok önemliydi bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Mantığını öğretmeninde yanında ortalama 4000 TL fuzuli masrafdan kurtardınız beni 🤒

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı