MSI GX600 Windows 7 Sürücü Sorunu

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
MSI GX600 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Birkaç gün önce format atıp Windows 7 yükledim. Kapat menüsünde hazırda beklet ve uyku modu sönük görünüyor. Güç seçeneklerinde ekran parlaklığını ayarlama opsiyonu yok ve projeksiyon cihazına başlayınca görüntü aktarımı olmuyor. Fn+F2 kombinasyonu yapıyorum ama görüntüyü projeksiyon cihazına vermiyor. Son olarak da aygıt yöneticisinde 4 adet bilinmeyen aygıt var. MSI’ın kendi sitesindeki sürücüler XP ve Vista uyumlu. Yüklemeye çalıştığımda uygunsuz hatası alıyorum. Windows Update'teki mevcut olan bütün güncelleştirilmeleri yaptım.

Windows 7 dizüstü bilgisayarlar için gereken birçok sürücüyü kurmuyor maalesef. Öte yandan Windows 8, mümkün olan en çok aygıtı daha ilk kurulumda tanıyan ve kalanları da Windows Update üzerinden alan, sürücü kapsamı çok daha geniş bir işletim sistemi. Bu bağlamda tavsiyem Windows 8’e geçmen olacaktır. Oyunlarda da en iyi performans için Windows 8’den daha iyisi yok.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı