MSI GX70 Klayve Firmware yaptıktan sonra dokunmatik çalışmıyor

Ihsan Bilgen

Hectopat
Merhabalar, bundan aylar önce MSI'nin web sitesinden güncel klayve aydınlatma firmwaresini indirdim. ''Don't support backlight keyboard'' olan modülü. Dedikleri gibi klayve ışıkları dokunmatik tuş ile sönmez oldu. Daha sonra eski haline getireyim derken şimdi bütün dokunmatik kısayollar çalışmaz oldu. Fan modunu dahi açamıyorum. Eski firmwareyi yüklemek istediğimde ''Wrong Project'' hatasını alıyorum. Ne yapmam lazım? Bu hafta içi ısınmadan dolayı servise yollayacağım bilgisayarı, bu sorunumu da aradan çıkartmalı mıyım, yoksa kendim çözebilir miyim? @Recep Baltaş

Aynı hatayı bende aldım firmware güncellemesinden sonra. Ama fark ettim ki sürümler uyuşmuyor muş. Biri 5.07(507) diğeri ise 7.07(707). Ben ilk başta 707 yüklemiştim 507 yükleyince düzeldi. Firmwarenin yüklü sürümünü biosta EC versiyon olarak bakıp diğerini yükledim. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı