Msi Gx70 Kutu İçeriği

mustafa541

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2014
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Recep Baltaş abi msi gx70 alcam, bana yardımcı olur musunuz? Kutu acılımlarına bakıyorum sacma sapan. Siz yapar mısınız detaylı sekilde. Lütfen gx70 alacağım. O yüzden düzenli kutu acılıma ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu acılım da bir de Gx70 Accesory Pack var. Ondan da almak istiyorum. Bütcem 3.500 filan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben birde Gtx70 yanında steelseries kulaklık veriyolar. Böyle bir netbook oyuncu pc varsa yanında kulaklık falan lütfen söyleyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hizlial.com dan dün GX70 sipariş verdim ancak hediye olarak sadece sırt çantası yazıyor. Acaba yanında verilen kulaklık ve fare kutu içinden mi çıkıyor? Yoksa ayrı olarak vermeleri mi gerekiyordu bilgisi olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse kutunun içerisinden çıkıyor diye biliyorum. Bende MSI GT70 Dominator pro siparişimi pc depodan verdim müşteri hizmetleri gaming paketi veriliyor dedi ama ürünün sayfasında öyle bir yazı yada resim yoktu. Bu durumu bildirince eklediler. Müşteri hizmetlerine danışsanız iyi olur
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı