MSI H110M ile Yüksek İşlemcilerde BIOS Güncellemesi Gerekir mi?

Yer
Sakarya
G4560 - MSI H110M ikilisini kullanıyorum. İkisini de 1 yıl önce falan 2. el aldım. İşlemciyi ve anakartı farklı kişilerden aldım. BIOS update yapmadan normalde G4560'ı desteklememesi lazım fakat ben direkt taktım ve çalıştı. Şu an onboard kullanıyorum HD 610 ile. Ben ileride 1151 pin destekli yüksek işlemciler alsam BIOS update sorunu çıkmaz değil mi? (BIOS'u en güncel versiyona güncelledim, öyle kullanıyorum.) 🧐

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki satıcınız belli ki BIOS güncellemesini yapmış. Ama siz yinede en güncel BIOS'u yükleyin.

H110M PRO VD için;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önceki satıcınız belli ki BIOS güncellemesini yapmış. Ama siz yinede en güncel BIOS'u yükleyin.

H110M PRO VD için;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım teşekkür ediyorum en son güncel versiyonu 2 hafta önce felan güncelledim 🥳

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı