MSI H110M PRO VD Anakarta 2400 MHz RAM Takmak

RAM'i iade etme şansım malesef yok çünkü 2.el aldım. Çalışmama, açılmama gibi bu durumu olur mu? Kendisi otomatik 2133MHz'de çalışır mı yoksa BİOS'tan frekansı düşürmeli miyim? Anakartı yakmaktan korkuyorum.

Deneyip aldıysanız bir problem olmayacaktır zaten. Ortada bir risk yok. Anakartınız 2133MHz olarak çalıştıracaktır.

RAM'i iade etme şansım malesef yok çünkü 2.el aldım. Çalışmama, açılmama gibi bu durumu olur mu? Kendisi otomatik 2133MHz'de çalışır mı yoksa BİOS'tan frekansı düşürmeli miyim? Anakartı yakmaktan korkuyorum.
Bilgisayarı açıp test edin. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Garantisini verecek misin! MSI demiş ki anakart en fazla 2133MHz destekliyor. Bu anakarta 2400MHz takmak para israfı, aralarında aham şaham fark yok ki. Adam niye kendini riske atsın!
Oc yapıp yükseltebilir.

Hiçbir şey olmuycak boşu boşuna panik yapıyon yanması mantıksız millet eski anakartlara güçlü ekran kartları takıyo bişey olmuyo ramden mi olcak.Benim anakart 1333mhz destekliyo benim ramlar 1600mhz inanmıyosan foto atayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı