Linkteki tüm sürücüleri kurmam mı gerekiyor? BIOS yüklemesini nasıl yapacağım?
Bununla beraber bilgisayarı başlatırken hiçbir logo görmüyorum. Açtıktan 5-10 saniye sonra şifre ekranı geliyor. BIOS'u ve diğer sürücüleri yükledikten sonra bu durumda değişir mi?
Msi Türkiye'nin linkindeki sürücüleri mi yükleyeyim? Bir de aygıt yöneticisinde yüklenmemiş bir sürücü var. Bunu nasıl yükleyebilirim? Yukarıdan ''sürücüyü yüklemek için tara'' dedim ama sonuç alamadım. Benim işim ekran kartı ve anakartın sürücüleri ile ilgili değil mi? Kusura bakmayın belki de size bu sorular komik geliyor olabilir, bu konularda zır cahilimdir.
Oradan da yükleyebilirsin. Ancak kendi üreticilerinden indirseniz daha iyi olur. Eğer bilmiyorsanız bizden yardım isteyin. Bizden yardım istersen imzamdan Aida64 raporunu paylaşman gerekli.
Maalesef evet öyle geliyor Ancak bu gibi şeyleri belirtirseniz bizim için sorun olmaz. Belirtmediğinizde sorun çıkar.
Oradan da yükleyebilirsin. Ancak kendi üreticilerinden indirseniz daha iyi olur. Eğer bilmiyorsanız bizden yardım isteyin. Bizden yardım istersen imzamdan Aida64 raporunu paylaşman gerekli.