Çözüldü MSI H310M PRO-VD Plus M-Flash BIOS sürümü gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cluster

Hectopat
Selamlar konu şu, ben BIOS uzun süredir güncellemedim ve artık güncellenmesini düşündüm YouTube'dan vidolar izledim sonra MSI resmi Türkiye sitesinden güncel BIOS dosyasını indirip USB'nin içine atmıştım ama USB'nin içine atmadan önce USB'yi FAT32'den NTFS'ye biçimlendirmiştim sonra M-Flash moduna girdim ama bir sorun vardı USB içine attığım güncel BIOS dosyasını göremiyordum.
Biraz daha baktım ama yoktu BIOS'ta sadece 1 ayar yapmıştım oda TPM özelliğini açmıştım neyse sonra sağ üsten X tuşuna bastım M-Flash'tan çıktım ve PC 3-4 kere yeniden başladı sonra oto BIOS'a girdi ve ben BIOS'tan da çıktım ve ana ekrana geldim son durum bu aşağıda sistem bilgilerini verdim şimdiden cevap verenlere teşekkürler.

Anakart: MSI H310M PRO-VD Plus.
İşlemci: i5 9400F 9 nesil 2.90GHz
RAM: 16 GB MHz 2666 DDR4.
Ekran kartı: GTX 1050 Ti 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi vb. yapacaksanız USB belleğinizin FAT32'ye biçimlendirilmiş olması lazım diye biliyorum.

O zaman USB belleği NTFS'den FAT32 biçimlendirip tekrar deneyeceğim geri gelince düzenleme yaparım.

BIOS güncellemesi vb. yapacaksanız USB belleğinizin FAT32'ye biçimlendirilmiş olması lazım diye biliyorum.

Geri geldim yine aynı şey oldu BIOS güncelleme dosyası gözükmüyor tekrar farklı bir USB ile deneyeceğim geri gelince düzenleme yaparım.

Son düzenleme:
O zaman USB belleği NTFS'den FAT32 biçimlendirip tekrar deneyeceğim geri gelince düzenleme yaparım.

Geri geldim yine aynı şey oldu BIOS güncelleme dosyası gözükmüyor.
Hocam RAR dosyasını klasöre ayıkladınız mı?
USB belleği kasanın önüne değil anakart girişine takıp deneyin.
Eğer yaptıysanız yapabileceğim bir şey yok maalesef.

Hocam RAR dosyasını klasöre ayıkladınız mı?
USB belleği kasanın önüne değil anakart girişine takıp deneyin.
Eğer yaptıysanız yapabileceğim bir şey yok maalesef.

Selam, durumu farklı bir şeyle çözdüm. Meğerse BIOS dosyasında sıkıntı varmış. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam nası cozdun bios dosyasında sıkıntı var derken msı ın sıtesınden indirmedinmi bendede m flash ta biosu görmüyor flashıda aynı sekilde yardımcı olurmusun

Hocam nasıl cozdun BIOS dosyasında sıkıntı var derken MSI'ın sıtesınden indirmedinmi bende de M-Flash'ta BIOS'u görmüyor flashıda aynı sekilde yardımcı olur musun?

Selam konuyu çok uzun zaman önce açtığım için tam hatırlamıyorum ama ben BIOS sürümünü İngiliz MSI sitesinden indirmiştim kaç kere denedim olmadı sonra Türk MSI sitesinden indirmiştim olmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı