cluster
Hectopat
Selamlar konu şu, ben BIOS uzun süredir güncellemedim ve artık güncellenmesini düşündüm YouTube'dan vidolar izledim sonra MSI resmi Türkiye sitesinden güncel BIOS dosyasını indirip USB'nin içine atmıştım ama USB'nin içine atmadan önce USB'yi FAT32'den NTFS'ye biçimlendirmiştim sonra M-Flash moduna girdim ama bir sorun vardı USB içine attığım güncel BIOS dosyasını göremiyordum.
Biraz daha baktım ama yoktu BIOS'ta sadece 1 ayar yapmıştım oda TPM özelliğini açmıştım neyse sonra sağ üsten X tuşuna bastım M-Flash'tan çıktım ve PC 3-4 kere yeniden başladı sonra oto BIOS'a girdi ve ben BIOS'tan da çıktım ve ana ekrana geldim son durum bu aşağıda sistem bilgilerini verdim şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
Anakart: MSI H310M PRO-VD Plus.
İşlemci: i5 9400F 9 nesil 2.90GHz
RAM: 16 GB MHz 2666 DDR4.
Ekran kartı: GTX 1050 Ti 4 GB.
Biraz daha baktım ama yoktu BIOS'ta sadece 1 ayar yapmıştım oda TPM özelliğini açmıştım neyse sonra sağ üsten X tuşuna bastım M-Flash'tan çıktım ve PC 3-4 kere yeniden başladı sonra oto BIOS'a girdi ve ben BIOS'tan da çıktım ve ana ekrana geldim son durum bu aşağıda sistem bilgilerini verdim şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
Anakart: MSI H310M PRO-VD Plus.
İşlemci: i5 9400F 9 nesil 2.90GHz
RAM: 16 GB MHz 2666 DDR4.
Ekran kartı: GTX 1050 Ti 4 GB.
Son düzenleyen: Moderatör: