omervee Femtopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2022 #1 BIOS'u güncellemek istiyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Anakart modelim şu MSI H310M Pro-VDH Plus.
BIOS'u güncellemek istiyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Anakart modelim şu MSI H310M Pro-VDH Plus.
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #2 omervee dedi: BIOS'u güncellemek istiyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Anakart modelim şu MSI H310M Pro-VDH Plus. Genişletmek için tıkla... Flash bellek var mı elinizde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
omervee dedi: BIOS'u güncellemek istiyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Anakart modelim şu MSI H310M Pro-VDH Plus. Genişletmek için tıkla... Flash bellek var mı elinizde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
omervee Femtopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2022 #3 Skorpi dedi: Flash bellek var mı elinizde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet var fakat 8 GB ve 6'sı kullanılabılır dıypr ıcerısınde hiçbir şey yok.
Skorpi dedi: Flash bellek var mı elinizde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet var fakat 8 GB ve 6'sı kullanılabılır dıypr ıcerısınde hiçbir şey yok.
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #4 omervee dedi: Evet var fakat 8 GB ve 6'sı kullanılabılır dıypr ıcerısınde hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Recep bey burada açıklamış bakabilirsin.
omervee dedi: Evet var fakat 8 GB ve 6'sı kullanılabılır dıypr ıcerısınde hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Recep bey burada açıklamış bakabilirsin.
omervee Femtopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2022 #5 Skorpi dedi: Recep bey burada açıklamış bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımınız için teşekkürler. Skorpi dedi: Recep bey burada açıklamış bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Skorpi dedi: Recep bey burada açıklamış bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... sürümü bulamadım da yardımcı olur musunuz
Skorpi dedi: Recep bey burada açıklamış bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımınız için teşekkürler. Skorpi dedi: Recep bey burada açıklamış bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Skorpi dedi: Recep bey burada açıklamış bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... sürümü bulamadım da yardımcı olur musunuz