Arkadaşlar, bu anakartı i5-9400F ile kullanıyorum. Bu anakartın güncel BIOS sürümü nedir? BIOS ekranında E7C09IMS. 140 olarak gözüküyor BIOS Build date kısmında 01/06/2020 yazıyor. Anakartın BIOS'u güncel mi? Değilse güncel sürümü nasıl kurabilirim? 1 aydan fazladır böyle kullanıyorum, sıkıntı olmadı.
En günceli 10/06/2020 yazıyor ama bunun bir öncesi sizin sürümünüzün daha da eskilerine gidiyor. Sanırım güncelleme yok. Olur da başka sürücüler veya BIOS update yapmak isterseniz diye linki aşağıya bırakıyorum.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
En günceli 10/06/2020 yazıyor ama bunun bir öncesi sizin sürümünüzün daha da eskilerine gidiyor. Sanırım güncelleme yok. Olur da başka sürücüler veya BIOS Update yapmak isterseniz diye linki aşağıya bırakıyorum.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.