NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 25 Ekim 2019 #1 Ses sürücüsünü güncellemek istiyorum ancak nasıl yapılacağı ile ilgili bilgim yok. Hangisini güncellemem gerekli? Bu arada Ses, video ve oyun denetleyicisindeki Realtek(R) daha güncel ancak üst bölümdeki daha eski anlam veremedim. Gerekli olursa diye kullandığım anakart H370 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2019
Ses sürücüsünü güncellemek istiyorum ancak nasıl yapılacağı ile ilgili bilgim yok. Hangisini güncellemem gerekli? Bu arada Ses, video ve oyun denetleyicisindeki Realtek(R) daha güncel ancak üst bölümdeki daha eski anlam veremedim. Gerekli olursa diye kullandığım anakart H370 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye. @Recep Baltaş
Çözüm Fatih Işık 25 Ekim 2019 Realtek(R) Audio üzerine sağ tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir deyin. En güncel sürücüyü kurmaz ise bu bağlantıdan indirip kurulum yapın. 8816.1_UAD_WHQL_2019_1018 Bu ise üretici sitesindeki; Realtek High Definition Audio Driver
Realtek(R) Audio üzerine sağ tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir deyin. En güncel sürücüyü kurmaz ise bu bağlantıdan indirip kurulum yapın. 8816.1_UAD_WHQL_2019_1018 Bu ise üretici sitesindeki; Realtek High Definition Audio Driver
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2019 #2 Realtek(R) Audio üzerine sağ tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir deyin. En güncel sürücüyü kurmaz ise bu bağlantıdan indirip kurulum yapın. 8816.1_UAD_WHQL_2019_1018 Bu ise üretici sitesindeki; Realtek High Definition Audio Driver Artı 0 Eksi Çözüm
Realtek(R) Audio üzerine sağ tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir deyin. En güncel sürücüyü kurmaz ise bu bağlantıdan indirip kurulum yapın. 8816.1_UAD_WHQL_2019_1018 Bu ise üretici sitesindeki; Realtek High Definition Audio Driver
KS KS NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 25 Ekim 2019 #3 Sürücü için teşekkür ederim ancak aklıma bir konu takıldı. Nahimic ne oluyor tam olarak? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Ekim 2019 #4 NiqhTmaRe dedi: Nahimic ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Farklı ses profilleri kullanmanıza imkan veren gelişmiş bir ekolayzer yazılımı. Artı 0 Eksi
NiqhTmaRe dedi: Nahimic ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Farklı ses profilleri kullanmanıza imkan veren gelişmiş bir ekolayzer yazılımı.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 25 Ekim 2019 #5 Recep Baltaş dedi: Farklı ses profilleri kullanmanıza imkan veren gelişmiş bir ekolayzer yazılımı. Genişletmek için tıkla... Ben gereksiz buluyorum. Belki de işime yaramıyor ondan. Standart Realtek arayüzü bence ev kullanıcısı için yeterli. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Farklı ses profilleri kullanmanıza imkan veren gelişmiş bir ekolayzer yazılımı. Genişletmek için tıkla... Ben gereksiz buluyorum. Belki de işime yaramıyor ondan. Standart Realtek arayüzü bence ev kullanıcısı için yeterli.
KS KS NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 25 Ekim 2019 #6 ForAnAngeL dedi: Ben gereksiz buluyorum. Belki de işime yaramıyor ondan. Standart Realtek arayüzü bence ev kullanıcısı için yeterli. Genişletmek için tıkla... Realtek arayüzü bende çıkmıyor nedenini anlayamadım. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Ben gereksiz buluyorum. Belki de işime yaramıyor ondan. Standart Realtek arayüzü bence ev kullanıcısı için yeterli. Genişletmek için tıkla... Realtek arayüzü bende çıkmıyor nedenini anlayamadım.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 25 Ekim 2019 #7 Bunu indir gözükecek. http://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_nahimic_audio.zip Artı 0 Eksi
KS KS NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 25 Ekim 2019 #8 ForAnAngeL dedi: Bunu indir gözükecek. http://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_nahimic_audio.zip Genişletmek için tıkla... Gözüktü ancak sürücü eski sonuçta en üstte verilen sürücüyü indirirsem arayüz silinir mi? Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Bunu indir gözükecek. http://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_nahimic_audio.zip Genişletmek için tıkla... Gözüktü ancak sürücü eski sonuçta en üstte verilen sürücüyü indirirsem arayüz silinir mi?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 25 Ekim 2019 #9 Anakartınızın sitesindeki sürücü bu. Size kalmış. Artı 0 Eksi