MSI H410-A PRO vs Gigabyte H410 H

Bütçe
500

380139

Hectopat
PC toplayacağım fakat parçaları sırayla alacağım için indirim kolluyorum bu ikisi arasında kaldım.
MSI olan anakart 719 TL'den inmiş görünüyor, hangisini almalıyım?
M.2 desteği olması gerekli anakartta çünkü render vs. için M.2 aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
150 lira benim için oldukça fazla bir miktar çünkü 3-4 ay kadar APU çalıştırmak zorunda kalacağım
Yani gerçekten değer mi onu almaya?

150 lira benim için oldukça fazla bir miktar çünkü 3-4 ay kadar APU çalıştırmak zorunda kalacağım
Yani gerçekten değer mi onu almaya?
Eğer fazladan paranız yoksa söylediğinizi alın, ayrıca toplayacağınız sistemi yazarsanız bir bütçe ayırabilirim bir şeyleri kısarak.

Eğer fazladan paranız yoksa söylediğinizi alın, ayrıca toplayacağınız sistemi yazarsanız bir bütçe ayırabilirim bir şeyleri kısarak.
i3 10100
8 gb ram(xpg)
thermaltake psu
vento vg05f(kasayı zaten aldım)
samsung 970 evo plus 500 gb ssd(zaten aldım)
anakart olarak bu
i3 10100.
8 GB RAM(XPG)
Thermaltake PSU.
Vento VG05F(kasayı zaten aldım)
Samsung 970 EVO Plus 500 GB SSD(zaten aldım)
Anakart olarak bu.

SSD'yi daha ucuz alabilir miydim? Evet ama alıp şu anki laptopuma taktım.

i3 10100
8 gb ram(xpg)
thermaltake psu
vento vg05f(kasayı zaten aldım)
samsung 970 evo plus 500 gb ssd(zaten aldım)
anakart olarak bu

SSD'yi daha ucuz alabilir miydim? Evet ama alıp şu anki laptopuma taktım.
XPG'nin Gammix RAM'i mi yoksa şu ışıklı olanlarından mı? Thermaltake PSU derken biraz da modelini söyleyebilirdiniz. Ayrıca i3 10100F'in dahili grafik işlemcisi yok. Yani APU çalıştıramazsınız.

10100F almayacağım 10100 alacağım Z'ten, XPG Gammix olanlarından ışıkllı değil aslında 4+4 RAM alacaktım ama İtopya'da yoktu bende İtopya'dan alacağım için böyle seçtim PSU olarak iste Thermaltake Lite bulamadığım için: Thermaltake Litepower RGB 550W aldım.

O zaman iyi olmuş, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…