MSI H410M-A PRO vs H410M PRO-VH

Birinde D-Sub(VGA) diğerinde DVI portu var iGPU için.

Onun dışındaki her şey aynı gibi.

Not: Bu ikisinin yerine H410M Pro ya da B460M Pro daha iyi olur.

MSI H410M-A PRO model anakartı üzerinde 2 adet on board grafik kart çıkışı (HDMI ve DVI) olduğu için aldım fakat kasadan görüntü gelmedi.
Bunun için aldığım yeri (incehesap.com) arayıp durumu anlattım.
Bana şöyle bir açıklama yaptılar; "bu anakart üzerinde grafik işlemci yok, görüntü alamazsınız"
Bu doğru mu?
Doğru ise o halde ürünün satış sayfasına niçin 1 gb paylaşımlı on board grafik diye yazılıyor.
ince hesap ürünü 2 haftada ancak teslim etti ve bir de üzerine bu sorunları yaşıyoruz.
konu hakkında bilgisi olanlar fikir beyan edebilir mi lütfen?

Son düzenleme:
MSI H410M-A PRO model anakartı üzerinde 2 adet on board grafik kart çıkışı (HDMI ve DVI) olduğu için aldım fakat kasadan görüntü gelmedi.
Bunun için aldığım yeri (incehesap.com) arayıp durumu anlattım.
Bana şöyle bir açıklama yaptılar; "bu anakart üzerinde grafik işlemci yok, görüntü alamazsınız"
Bu doğru mu?
Doğru ise o halde ürünün satış sayfasına niçin 1 gb paylaşımlı on board grafik diye yazılıyor.
ince hesap ürünü 2 haftada ancak teslim etti ve bir de üzerine bu sorunları yaşıyoruz.
konu hakkında bilgisi olanlar fikir beyan edebilir mi lütfen?
Hocam naptınız

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı