MSI H81M-p33, i5 4460 & R9 285 Sistem Uyumu

unforgiven.9

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, ben bu sistemi toplamaya karar verdim. Buğün almaya gittim vatan'a. Oradaki görevli bu anakart bu ekran kartına yetmez dedi. Ben de birçok kişi bu anakartla daha iyi ekran kartlarını kullanıyor dedim. Adam iyi, araştırıp geldiysen al ozaman tamam dedi ama benim içime bi kurt düştü. Acaba sıkıntı çeker miyim? Sizlere danışmak istedim.
Birde kasanın toplanmasını onlara bıraktım biz toplarız bedavaya dediler. İyi mi yaptım, kötü mü ?

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel ve uyumlu bir sistem olmuş. H81M-P33 ile GTX 970 kullananlar var. Bir sıkıntı çıkmaz.

Ekran kartına gelecek olursak güzel bir seçim fakat Sapphire marka önermem. Fazla sorun çıkartan bir marka.

Bence sistem gayet güzel. Sapphire AMD'nin en büyük partnerlerinden biri. O kadar kötü değil inan bana. Sosyalde Recep Baltaş Sapphire önermediği için bu kadar kötülüyorlar yoksa gayet iyi. Technopat'ın R9 285, R7 260X, R7 250 testlerinde falan hep Sapphire kullanıldı ama öyle bir sıkıntı çıkmadı.

Şuan kullanmakta olduğum ve daha öncede kullanmış olduğum markadır kendisi. Sıkıntısızdır, garantiye giden ürünüde çabuk geri yollarlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı