MSI H97 PC Mate anakarta SSD alınır mı?

Biranderr

Femtopat
Katılım
13 Mayıs 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

1 TB HDD kullanıyorum, Windows 7 kullanicisiyim hala. SSD'siz Windows 10 işkence diyorlar bu sebeple 120 GB SSD alıp Windows 10'a gecmek istiyorum.

MSI H97 PC Mate anakartim var sanirim M.2 girisi yok, pek bilgim de yok hangi tip girişli SSD almam gerek veya M.2 girişi olmadığı için bir fark hissetmem mi?

Bir de varsa F/P tavsiyelerinizi beklerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SATA SSD almanız gerek. M.2 SSD ile farkını günlük kullanım veya oyunlarda hissetmezsiniz. Ve alacaksanız en az 240 GB alınki hem oyuna hem Windows'a yer kalsın.
Bu SSD önerimdir.
 
Baktığım kadarıyla M2 yuvası yok. Sata SSD alman gerekli.
SATA SSD almanız gerek. M.2 SSD ile farkını günlük kullanım veya oyunlarda hissetmezsiniz. Ve alacaksanız 240 alınki hem oyuna hem Windows'a yer kalsın.
Bu SSD önerimdir.
Bunu bende kullanıyorum, tavsiye ederim.
 
Tamamdir cok tesekkur ederim bazı forumlarda boot edemezsiniz gibi bir kelime geçmiş. Windows yukleyememe durumum olmaz değil mi
 
Bu konu hakkında ben de bir şeyler sormak istiyorum. Bilgisayarımda sadece lol valorant discord gibi çok basit programlar yüklü. Windowsu da bu uygulamalarla birlikte topladığımızda max100gb bir alanla karşılaşıyoruz. Aşırı depolama yapmayan biri olduğum için de 120GB ssd'nin işimi göreceğini düşünüyorum. Cpu-Z'den anakart modelime baktığım zaman MS-7529 yazıyor. Bu anakart için 120 gb ssd önerebilir misiniz? Yukarıda önerilen SSD benim anakartım için de uygun mudur? Bilgisayar donanımlarıyla aram yok o yüzden soruyorum.
 
Eğer yanlış bakmadıysam sata2 destekliyor anakartınız . Yukarıda paylaşılan ssdleri alıp kullanabilirsiniz lakin Sata3 hızında çalışmaz sata2 hız limitine takılır. Yine de HDD'den daha iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı