K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Ocak 2022 #11 STR4NGE dedi: Zaten kur ve fiyat farkından dolayı bölge değiştirmeye izin verilmesi saçma ama farklı bir konuda görünce paylaşayım dedim. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşıma para yollayacaktım o bana oyun yollayacaktı steam üzerinden ama hata verdi bölgesel fiyatlandırmadan dolayı
STR4NGE dedi: Zaten kur ve fiyat farkından dolayı bölge değiştirmeye izin verilmesi saçma ama farklı bir konuda görünce paylaşayım dedim. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşıma para yollayacaktım o bana oyun yollayacaktı steam üzerinden ama hata verdi bölgesel fiyatlandırmadan dolayı
M Metehan1923 Hectopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 127 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #12 Far cry 6 kodu talebinde bulundum. Diğerleri sıkıntılı geldi. Steam amerika bölge kodu olayı sıkıntı. Durduk yere ban yemeyelim
Far cry 6 kodu talebinde bulundum. Diğerleri sıkıntılı geldi. Steam amerika bölge kodu olayı sıkıntı. Durduk yere ban yemeyelim