Musa Alkan Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Makaleler 1 16 Haziran 2022 #1 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Nasıl bilmiyorum ama fiyatı iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2022
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Nasıl bilmiyorum ama fiyatı iyi.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.811 Çözümler 26 Yer Muğla 16 Haziran 2022 #2 Musa Alkan dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Nasıl bilmiyorum ama fiyatı iyi. Genişletmek için tıkla... HP H220G 8AA12AA 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ürün daha iyi olur.
Musa Alkan dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Nasıl bilmiyorum ama fiyatı iyi. Genişletmek için tıkla... HP H220G 8AA12AA 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ürün daha iyi olur.
Musa Alkan Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Makaleler 1 16 Haziran 2022 #3 Rustin Cohle dedi: HP H220G 8AA12AA 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ürün daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyorum en fazla 400 çıkabilirim, çok anlamıyorum özelliklerinden
Rustin Cohle dedi: HP H220G 8AA12AA 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ürün daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyorum en fazla 400 çıkabilirim, çok anlamıyorum özelliklerinden
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.811 Çözümler 26 Yer Muğla 16 Haziran 2022 #4 Musa Alkan dedi: Almayı düşünüyorum en fazla 400 çıkabilirim, çok anlamıyorum özelliklerinden. Genişletmek için tıkla... MSI kulaklıklarda pek hayırlı şeyler duymadım alınabilir ama özellik ve ses bakımından HP 7.1 daha iyi olur.
Musa Alkan dedi: Almayı düşünüyorum en fazla 400 çıkabilirim, çok anlamıyorum özelliklerinden. Genişletmek için tıkla... MSI kulaklıklarda pek hayırlı şeyler duymadım alınabilir ama özellik ve ses bakımından HP 7.1 daha iyi olur.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.743 17 Haziran 2022 #5 Musa Alkan dedi: Almayı düşünüyorum en fazla 400 çıkabilirim, çok anlamıyorum özelliklerinden. Genişletmek için tıkla... Ben bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi güzel microfonda dip ses yok CS:GO'da oynadığım zaman karşı tarafın ayak sesini duyuyorsun güzel kulaklık bende İtopya'dan 2 ay önce 349.TL'ye almıştım.
Musa Alkan dedi: Almayı düşünüyorum en fazla 400 çıkabilirim, çok anlamıyorum özelliklerinden. Genişletmek için tıkla... Ben bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi güzel microfonda dip ses yok CS:GO'da oynadığım zaman karşı tarafın ayak sesini duyuyorsun güzel kulaklık bende İtopya'dan 2 ay önce 349.TL'ye almıştım.