MSI Katana 15 alınır mı?

Soncyq

Decapat
Yer
Birleşik Krallık,Londra
Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle bir laptop almak istiyorum. İnternette araştırken MSI katana 15 adlı laptopa denk geldim ve özellikleri benim için gayet iyi gibi geldi linki aşağı bırakıyorum.
Msi Katana 15
Bunu önerir misiniz, başka ne olur bunun yerine şimdiden teşekkür ederim ve son olarak ayrıntı için bildiğiniz bir site var mı laptop özelikleri için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle bir laptop almak istiyorum. İnternette araştırken MSI katana 15 adlı laptopa denk geldim ve özellikleri benim için gayet iyi gibi geldi linki aşağı bırakıyorum.
Msi Katana 15
Bunu önerir misiniz, başka ne olur bunun yerine şimdiden teşekkür ederim ve son olarak ayrıntı için bildiğiniz bir site var mı laptop özelikleri için?
Aldın mı, ben de almayı düşünüyorum 4060 lı veya 70 li olanı

Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle bir laptop almak istiyorum. İnternette araştırken MSI Katana 15 adlı laptopa denk geldim ve özellikleri benim için gayet iyi gibi geldi linki aşağı bırakıyorum.
Msi Katana 15

Kuzenimde kullanıyor genel olarak memnun fakat klavye RGB LED'leri 2. ayda bozuldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı