alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #51 SINANENGINKALDIRIYOR dedi: Çok Teşekkür ederim ben alıyorum umarım memnun kalırım Genişletmek için tıkla... Deneyimledikten sonra deneyimlerini dinlemek isterim.
SINANENGINKALDIRIYOR dedi: Çok Teşekkür ederim ben alıyorum umarım memnun kalırım Genişletmek için tıkla... Deneyimledikten sonra deneyimlerini dinlemek isterim.
SINANENGINKALDIRIYOR Decapat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #52 alisaid99 dedi: Deneyimledikten sonra deneyimlerini dinlemek isterim. Genişletmek için tıkla... Pzt si gelicek deniyor unutmazsam elbette yazarım alisaid99 dedi: Deneyimledikten sonra deneyimlerini dinlemek isterim. Genişletmek için tıkla... Şuan geldi ama windows11 i kuramıyorum flasha attım kurarken diski görmüyor bir bilginiz var mı acaba Son düzenleme: 8 Kasım 2023
alisaid99 dedi: Deneyimledikten sonra deneyimlerini dinlemek isterim. Genişletmek için tıkla... Pzt si gelicek deniyor unutmazsam elbette yazarım alisaid99 dedi: Deneyimledikten sonra deneyimlerini dinlemek isterim. Genişletmek için tıkla... Şuan geldi ama windows11 i kuramıyorum flasha attım kurarken diski görmüyor bir bilginiz var mı acaba
alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #53 SINANENGINKALDIRIYOR dedi: Pzt si gelecek deniyor unutmazsam elbette yazarım. Şu an geldi ama Windows 11'i kuramıyorum flasha attım kurarken diski görmüyor bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Advanced-SATA Configuration orada bir tane mod var onu IDE'den AHCI'ya aldınmı.
SINANENGINKALDIRIYOR dedi: Pzt si gelecek deniyor unutmazsam elbette yazarım. Şu an geldi ama Windows 11'i kuramıyorum flasha attım kurarken diski görmüyor bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Advanced-SATA Configuration orada bir tane mod var onu IDE'den AHCI'ya aldınmı.
SINANENGINKALDIRIYOR Decapat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #54 SINANENGINKALDIRIYOR dedi: Genişletmek için tıkla... Hangisi bulamadım
alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #55 SINANENGINKALDIRIYOR dedi: Eki Görüntüle 2007766 Hangisi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Onu bende bulamadım şimdi de aklıma geldi ben harici kartla batarya testi yaptım dahiliyle yapsaydım çok daha uzun olurdu şarj ömrü.
SINANENGINKALDIRIYOR dedi: Eki Görüntüle 2007766 Hangisi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Onu bende bulamadım şimdi de aklıma geldi ben harici kartla batarya testi yaptım dahiliyle yapsaydım çok daha uzun olurdu şarj ömrü.