MSI Katana A17 alınır mı?

Bütçe
70 bin
Evet ağırlıklı bir şekilde FPS oyunlarını tercih ediyorum, yani bu durumda dediğiniz MSI Raider'i tercih etmem daha mı iyi olur?

FPS oyunları için ilk tercih OLED'ya da IPS olsun. MiniLED kararsız(ölçümler farklı) zaten FPS oyunu oynuyorsanız 4K gerekli değil size. Raider uygun model olmaz.

FPS oyunları için ilk tercih OLED'ya da IPS olsun. MiniLED kararsız(ölçümler farklı) zaten FPS oyunu oynuyorsanız 4K gerekli değil size. Raider uygun model olmaz.

Yine de epey bir fark olur mu? Çünkü sadece oyun için almıyorum.

Elbette fark olur. Gözünüzle bir MiniLED ekrana bakmanız lazım. Ne kadar anlatsam durumu açıklamaz. Vaktiniz varsa göz atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu video durumu daha iyi açıklar. İkisi de 4K birisi OLED birisi MiniLED. Benim için OLED daha iyi. İki ürünüde yan yana deneme şansım oldu bir zamanlar. MiniLED olan ekranı inanılmaz parlak bu yüzden video da kamera yüzünden grilenmeler görürsünüz. Gerçek hayatta parlaklık değiştirirken ya da HDR modunda nadir görürsünüz.
Bu MSI yanılmıyorsam sadece sdr modunda 570-600 nit HDR açınca 900-1000nit. En azından kağıt üstünde böyle. VESA 1000 HDR sertifikası var. Kalibrasyon şart. MSI sağ olsun içinde true color yazılımı var. (HDR modda işe yarıyor mu hatırlıyorum.) Renk paletini bu yazılım sayesinde dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz. Düşünüyorsanız detaylı araştırın.

Evet şimdi fark ettim, her saniye aşağıdan yukarıya doğru çizgiler iniyor. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…