V vxnhaha Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:43 #1 Şu anda "MSI Forge GK600 TKL Wireless" klavyesini kullanıyorum. Üzerinde LCD ekran var ve GIF eklemek istiyorum. Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Şu anda "MSI Forge GK600 TKL Wireless" klavyesini kullanıyorum. Üzerinde LCD ekran var ve GIF eklemek istiyorum. Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Mando9098 Megapat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.246 Makaleler 15 Çözümler 49 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Bugün 16:52 #2 Uygulamasını yüklediniz mi?
V vxnhaha Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:58 #3 Mando9098 dedi: Uygulamasını yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamanın adı nedir ve nereden yükleyebilirim?
Mando9098 dedi: Uygulamasını yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamanın adı nedir ve nereden yükleyebilirim?
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.871 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Bugün 16:59 #4 Ürünün yazılım desteği yok, sadece belirtilen görevleri yapabiliyorsunuz ekran üzerinden Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et zaten fiyatını haketmeyen bir klavye.
Ürünün yazılım desteği yok, sadece belirtilen görevleri yapabiliyorsunuz ekran üzerinden Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et zaten fiyatını haketmeyen bir klavye.
V vxnhaha Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:02 #5 EmirHene dedi: Ürünün yazılım desteği yok, sadece belirtilen görevleri yapabiliyorsunuz ekran üzerinden Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş, daha yeni aldım zaten. Teşekkürler.
EmirHene dedi: Ürünün yazılım desteği yok, sadece belirtilen görevleri yapabiliyorsunuz ekran üzerinden Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş, daha yeni aldım zaten. Teşekkürler.
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.871 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Bugün 17:02 #6 vxnhaha dedi: Yazık olmuş, daha yeni aldım zaten. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İade ederseniz Epomaker HE75 Tri modeli var, kat ve kat daha iyi, iade edip bu modeli almanızı öneririm. Veya ekranlı klavye zorunluysa dokunmatik seçeneğiyle EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye bu model var.
vxnhaha dedi: Yazık olmuş, daha yeni aldım zaten. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İade ederseniz Epomaker HE75 Tri modeli var, kat ve kat daha iyi, iade edip bu modeli almanızı öneririm. Veya ekranlı klavye zorunluysa dokunmatik seçeneğiyle EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye bu model var.