S sinand07 Kilopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #1 MSI laptopumun klavyesine bir miktar su döküldü 1 gece pirinçte beklettim. Şu an birkaç tuşu çalışmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Servise görürsem çok mu pahalıya patlar? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
MSI laptopumun klavyesine bir miktar su döküldü 1 gece pirinçte beklettim. Şu an birkaç tuşu çalışmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Servise görürsem çok mu pahalıya patlar?
Jasanayaka Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 21 Aralık 2019 #2 Problem sadece klavyede ise cihazı söküp klavye flexini alkol veya benzeri ile güzelce temizleyin.
Wfazıl Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 640 Çözümler 2 21 Aralık 2019 #3 Bir kaç tuşla kurtarmışsın iyisin yine. Laptop klavyeleri ayrı olarak satılıyor kendin değiştir. 100-200 lira fiyatları.
Bir kaç tuşla kurtarmışsın iyisin yine. Laptop klavyeleri ayrı olarak satılıyor kendin değiştir. 100-200 lira fiyatları.
S sinand07 Kilopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #4 Jasanayaka dedi: Problem sadece klavyede ise cihazı söküp klavye flexini alkol veya benzeri ile güzelce temizleyin. Genişletmek için tıkla... Suyun içerlere kaçıp sonradan sorun çıkarma ihtimaline karşı servise götürmeyi düşünüyorum. Cihazım daha yeni garantisi komple bitecek mi acaba?
Jasanayaka dedi: Problem sadece klavyede ise cihazı söküp klavye flexini alkol veya benzeri ile güzelce temizleyin. Genişletmek için tıkla... Suyun içerlere kaçıp sonradan sorun çıkarma ihtimaline karşı servise götürmeyi düşünüyorum. Cihazım daha yeni garantisi komple bitecek mi acaba?