MSI Live Update 6 ile BIOS update sonrası BIOS açılmama sorunu

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar. Geçenlerde MSI Live Update 6 üzerinden BİOS güncellemesi yaptım. Ve bu gün neler değişmiş ona bakmak istedim. Fakat enteresan bir şey oldu. Klavyem BİOS ekranından sonra devreye giriyor. Yani BİOS ekranı geldiğinde F11 tuşuna basamıyorum. Hatta bu sistemi ilk kurarken de olmuştu. BİOS güncellemesi yaptım ondan sonra sistemi açmak için benden bir tuşa basmamı istedi fakat gine aynı hata oldu. O yüzden yedek BİOS'a geçiş yapmıştım. Klavyem http://www.razerzone.com/store/razer-blackwidow-ultimate. Asıl üzüldüğüm şey ise BİOS'u açıp işlemcinin ayarını değiştiremiyorum. Şuanda boşuna 4.0 Ghz'de çalışıyor. Ben sadece gerektiği kadar çalışmasını istiyorum.

Aynı işlemciyi kullanıyoruz normal kullanımda zaten işlemci hızını düşürüyor. Örneğin şuan benim:
Ekran Alıntısı.PNG

Fast boot etkin ise bios ekranında klavye çalışmaz. Veya ps/2 klavye ile sorun çözülebilir. Yada biosu sıfırlarsan yeniden başlattığında klavye çalışır.

Tek tuş O.C. kapalı ise sizin bir ayar yapmanıza gerek yok. İşlemci gerektiği kadar hız yükseltecektir çalışırken.

Live Update 6 üzerinden uzun zaman önce güncelleme yaptım. En son USB kullanarak BİOS güncelledim. Aşağıdaki videoda 2 dakika 15. saniyeyi aç orada nasıl yapacağın anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı